Älvsby-talon kylpyhuoneremontti - LaattaBest Oy
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Älvsby-talon kylpyhuoneremontti

  LaattaBest Oy:lta Älvsby-talojen kylpyhuoneremontit

  Mietitkö remonttia Älvsby-talosi kylpyhuoneelle, kodinhoitohuoneelle tai saunatilalle? Me LaattaBestillä olemme erikoistuneet Älvsby-talojen märkätilojen kokonaisvaltaiseen remontointiin. Teemme valmiille tilalle kaikki tarvittavat muutostyöt, oli kyseessä sitten pieni peseytymistila tai vaikkapa kaikkien talon märkätilojen remontointi. Älvsby-talojen märkätilojen uusiminen vaatii kokemusta ja urakoitsijalta edellytetään erikoisosaamista Älvsby-talojen rakenteiden remontointiin soveltuvien materiaalien, välineiden ja työmenetelmien käytöstä. LaattaBest Oy on tehnyt lukuisia Älvsby-talojen kylpyhuoneiden ja pesutilojen uudistuksia.

  Miksi remontoida Älvsby-talon kylpyhuone?

  Älvsby-talojen kylpyhuoneissa ja muissa märkätiloissa oleva muovimatto on pidemmän päälle heikkolaatuinen eristys – etenkin, jos se on asennettu hiemankaan huolimattomasti. Älvsby-talojen märkätiloja remontoidessa muovirakenteet puretaan ja tilalle tehdään vahvempi lattiarakenne. Tyypillisesti muutostyön kohteena on juuri muovimattojen ja tapettien vaihtaminen märkätiloihin sopiviin laattoihin ja kaakeleihin. Lisäksi samalla voidaan tehdä muitakin muutoksia esimerkiksi kylpyhuoneen kalusteisiin ja muihin ominaisuuksiin. Alla esimerkkejä erilaisista muutostöistä:

  Älvsby-talon kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti

  Täydellinen Älvsby-talon kylpyhuoneremontti pitää sisällään alkuperäisten pintamateriaalien kokonaisvaltaisen uusimisen. Remontti alkaa vanhojen pintojen ja kalusteiden purusta lattiasta kattoon. Muovimatot vaihdetaan asianmukaisiin eristyksiin ja laatoituksiin, seinien tapetit uusitaan toiveiden mukaan kaakeleilla ja kattoon asennetaan uudet paneelit. Samalla uusittavaan märkätilaan voidaan esimerkiksi asentaa lattialämmitys. Huolehdimme pintojen muutostöissä laadukkaista vesieristyksistä sekä hoidamme tarvittavat LVI- ja sähkötyöt yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  Mitä ikinä muutostyö vaatii, saat sen LaattaBestiltä

  Toimitamme ja asennamme märkätiloihin asianmukaiset laatat, kaakelit, sisustus- ja verhoilukivet, kylpyhuonekalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet, väliovet, lasiseinät, hanat, WC-istuimet, pesualtaat ja lavuaarit. Asiakas voi halutessaan vierailla myymälässämme tutustumassa erilaisiin vaihtoehtoihin. Ammattilaisemme auttavat valintojen tekemisessä ja tekevät mielellään ehdotuksen toimivasta kokonaisuudesta. Kalusteet ja tuotteet voi valita ja hankkia myös omatoimisesti, jolloin huolehdimme asennustyöstä remontin yhteydessä.

  Saunatilan uusiminen

  Toteutamme Älvsby-talon saunaremontit kokemuksella ja osaavasti, kuten muutkin märkätilaremontit. Puramme tilan alkuperäiset kalusteet ja pinnat, teemme pohjatyöt ja uusimme laatat, lauteet, kattopaneelit sekä seinäpaneelit asiakkaan toiveiden mukaisesti. Saat meiltä kaikki uudet pintamateriaalit ja kalusteet erilaisia valaistusratkaisuja ja kiuasta myöten.

  Haluatko päästä näkemään vaihtoehtoja paikan päällä? Vierailemalla myymälässämme pääset tutustumaan muun muassa kahdeksaan erilaiseen mallisaunaan.

  Älvsby-talojen märkätilaremontit Avaimet käteen -periaatteella

  LaattaBest Oy tarjoaa Älvsby-talojen märkätilaremontit Helsingissä ja koko Uudellamaalla pitkällä kokemuksella. Toteutamme kylpyhuoneen, pesutilojen, kodinhoitohuoneen ja saunatilojen muutostyöt Avaimet käteen -periaatteella aina ilmaisesta tarjouskäynnistä alkaen. Saat meiltä laadukasta ja asiantuntevaa palvelua alusta loppuun saakka. Alkukartoituksen aikana käymme läpi asiakkaan toiveet, joiden perusteella laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman muutostöistä sekä arvioimme remontin keston ja kustannukset. Remontti toteutetaan asiakkaan aikataulun mukaisesti:

  • Ilmainen kartoituskäynti aina ennen remontin aloittamista
  • 3D-suunnitelmakuvat, jotka auttavat hahmottamaan remontin
  • Remontin päätteeksi kirjallinen ja valokuvallinen loppuraportti eri työvaiheista

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa