[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kosteusmittaus

Kosteusmittaus luotettavasti

Teemme kosteusmittaukset luotettavasti ja laadukkaasti märkätiloihin Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueella, sekä laajemmin koko Uudenmaan seudulla. Kosteusmittauksen avulla selvitämme kosteustilanteen yksittäisestä tilasta tai koko asunnosta. Anna asiantuntijoidemme auttaa kosteustason mittaamisessa ja selvittämisessä.

Kokonaisvaltainen mittaus ammattilaiselta

Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Pintakosteusosoittimella etsitään poikkeavaa, kohonnutta kosteustasoa tai siihen antavia viitteitä rikkomatta rakenteita. Mittauskäynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- ja seinäpinnoista. Samalla tarkistetaan tämän päivän rakennusohjeiden mukaisesti myös lattiakaivo ja läpiviennit, sekä silikonien ja saumojen kunto. Pintakosteusmittauksen pohjalta tehdään suunnitelma jatkotoimenpiteistä ja mahdollisista lisätutkimuksista.

Meiltä saat helposti tulkittavan kosteusmittauksen kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Huomioithan, että toimitettu raportti koskee vain mittausajankohdan tilannetta.

Kosteusmittaus ennen asunnon myyntiä tai remonttia

Kosteusmittaus auttaa ongelmien ennaltaehkäisyssä sekä jo mahdollisen vaurion aiheuttajan ja laajuuden selvittämisessä. Kosteusmittauksen avulla voidaan myös selvittää asunnon sisäilman laatu, silloin kun epäily mahdollisesta vauriosta on syntynyt esimerkiksi allergiaoireiden vuoksi. Kosteusmittauksella varmistat remontin onnistumisen ja oikeat toimenpiteet. Kosteusmittaus takaa myös turvallisen asuntokaupan ilman jälkiselvityksiä – niin osto- kuin myyntitilanteessa.

Palvelemme nopeasti ja laadukkaasti

Hoidamme kosteusmittaukset joustavasti ja ripeästi tarkan laitteistomme sekä kokeneen henkilökuntamme avulla. Saat mittauksesta kattavan raportin. Kun kosteusvaurio on varmistettu ja todennettu, vaurion kuivaus tulee aloittaa mahdollisimman pian.

Kosteusmittauksen kustannukset

Kosteusmittauksen hinta alk. 295 €/kylpyhuone. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään.

Pyydä erillinen tarjous, mikäli tarkistettavia kohteita on useampia. Teemme tarjoukset myös taloyhtiöille, kysy lisää!


Kun tarvitset kosteusmittausta, voit ottaa yhteyttä VTT-märkätilatöiden valvojaan:
Juha Niskanen, puh. 0400-105879 tai juhan@laattabest.fi.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn