Saunaremontti & Kylpyhuoneremontti Espoo | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Saunaremontti ja kylpyhuoneremontti Espoo

Kylpyhuoneremontilla arki uusiksi


Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset.

Meiltä saat remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kokonaisvaltainen toteutus tehdään alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten ja teemme tarjouksen. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti. Toimialueeseemme kuuluu Espoo ja koko Uusimaa – ota yhteyttä!

Monipuoliset remontit avaimet käteen -periaatteella

Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti ovat merkittäviä investointeja. Niiden suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia kylpyhuone- ja WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin.

Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Saunaremontti hoidetaan suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu.

Monipuoliset remontit tarpeen mukaan

Hoidamme kodinhoitohuoneen remontit ammattitaidolla. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa pyykinpesun siirtämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen. Teemme toiveidesi mukaisen kodinhoitohuoneen.

Mikrosementti on värillinen sementtipohjainen mikrotasoite, jolla saa aidon betonipinnan tunnelman jokaiseen sisustuskokonaisuuteen helposti ja edullisesti. Laaja 56 värin valikoima takaa, että löydät sopivan värin omaan sisustukseesi. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, on oltava varma, että alla oleva vesieristys on kunnossa.

Kosteusmittaukset luotettavasti ja ammattitaidolla

Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto.

Monipuolinen valikoima ja asiantunteva palvelu

Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Voit tutustua rauhassa myös niin kylpyhuonekaapistosarjoihin, erilaisiin hanoihin, suihkuseiniin tai suihkunurkkiin sekä kylpyammeisiin ja kuivauspattereihin. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta.

Saunaremontit ja kylpyhuoneremontit Espoossa ja koko Uusimaa alueella – pyydä ilmainen kartoituskäynti!

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

LaattaBest Myymälä
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Arkisin 10.00 - 17.00
Lauantaisin 10.00 - 14.00

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn