Laatoitus | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Laatoitustyöt

  LAATOITUSTYÖT KODIN KAIKKIIN TILOIHIN

  Laatat ovat usein itsestäänselvä valinta kodin märkätiloihin kuten kylpyhuoneeseen ja vessaan. Laatoitus on kuitenkin varsin toimiva vaihtoehto myös kodin muihin tiloihin. Laatoilla saadaan luotua yhtenäinen ja kaunis lattia- tai seinäpinta, joka kestää niin kolhut kuin kosteuden.

  LaattaBest toteuttaa laatoitustyöt kodin kaikkiin tiloihin niin remontti- kuin uudiskohteissa. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia sekä pieniä taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudenmaan alueella. Meiltä löytyy laatoitustyössä vaadittava erikoisosaaminen ja halu palvella asiakkaittamme parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitellaan yhdessä kotiisi sopivat laatoitukset!

  Näyttävä ja kestävä laattapinta

  Laatoituksella saadaan kulutusta ja kosteutta kestävä pinta niin kodin märkätiloihin, eteiseen kuin kodinhoitohuoneeseen. Laattapinta tuo ylellisyyden tuntua myös kodin muihin tiloihin. Trendikkäät ja käytännölliset laatat sopivat myös keittiöön, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Laattoja voidaan käyttää tarpeen mukaan niin lattioissa kuin seinissä.

  LaattaBest myymälän valikoimasta löytyy lukemattomat määrät erikokoisia, erivärisiä ja erimuotoisia laattoja alan suurimmilta valmistajilta. Valituilla laatoilla on mahdollista toteuttaa persoonallisen näköinen laattalattia tai seinäpinta. Me autamme mielellämme ideoimaan ja valitsemaan tilaan sopivat laatat sekä mielenkiintoiset ladonnat. LaattaBest hoitaa laatoitustyöt pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, jolloin lopputuloksena syntyy siisti ja kestävä laattapinta. Toteutamme vaativatkin laatoitukset sekä kokonaisvaltaiset remontit vankalla osaamisella.

  Monipuoliset laatoituspalvelut

  Laattapintaa nähdään nykyään mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa. LaattaBest toteuttaa erikoiset ja yksilölliset laatoitukset sekä ladonnat. Laatoitustöiden lisäksi voit tilata LaattaBestin kautta myös suuremmat kodin remontit. LaattaBest tarjoaa kattavat laatoituspalvelut tarpeen mukaan. Voimme laatoittaa eteisen, olohuoneen tai kodinhoitohuoneen lattian, keittiön välitilan tai vaikkapa ulkoportaat.

  • Laatoituspalvelut
  • Kylpyhuone ja wc
  • Kodinhoitohuone
  • Eteisen lattia
  • Keittiön lattia
  • Keittiön välitila
  • Olo- tai makuuhuoneen lattia
  • Ulkoportaat
  • Terassin lattia
  • Kellarin lattia
  • Seinäpinnat

  Tyylikäs laattapinta antaa tilalle ryhdikkään ilmeen. Keittiön välitilasta voidaan luoda mielenkiintoinen katseenvangitsija, joka on samalla arjessa käytännöllinen. Laatoituksen alle asennetulla lattialämmityksellä laattalattia saadaan tuntumaan miellyttävältä.

  Etenkin lattian on kestettävä jokapäiväisen käytön rasitukset. Lika, tahrat ja hiekka kuluttavat lattiapintaa ajan myötä. Koska laattalattia on helppo pitää puhtaana, sopii se hyvin esimerkiksi kodin eteiseen ja keittiöön. Kuraiset kengänjäljet voidaan puhdistaa eteisen laattalattiasta huolettomasti vedellä. Myöskään pienet kolhut eivätkä naarmut kuluta laadukasta laattapintaa.

  Laatoitustyön hinta riippuu kohteen pinta-alasta, valituista laatoista sekä käytettävästä ladonnasta. LaattaBestin laajasta laattavalikoimasta löytyy sopivat tuotteet jokaiseen kohteeseen. Laadimme laatoitustyöstä kilpailukykyisen tarjouksen ja autamme vertailemaan eri laattojen ominaisuuksia. Ota yhteyttä LaattaBestin asiantuntijoihin ja kysy lisää! Voit vierailla myös Järvenpään myymälässämme tutustumassa laattavalikoimaan sekä kysymässä vinkkejä laatoituksen suunnitteluun.

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa