Mikrosementti Helsinki, Espoo, Vantaa - koko Uusimaa | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mikrosementti

Monipuolisella mikrosementillä uniikki lopputulos

Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, on värillinen sementtipohjainen mikrotasoite, jonka avulla voidaan luoda upea, aitoa betonia muistuttava pinta helposti ja edullisesti. Kestävä pinnoite soveltuu moniin paikkoihin – niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön erilaisista työtasoista ja välitiloista lähtien. Laajasta 56 värin valikoimasta löytyy sävy takuuvarmasti jokaiseen sisustuskokonaisuuteen ja tarpeeseen. Toteutamme remontit Helsinki, Vantaa, Espoo -alueella sekä koko Uudellamaalla.

Mikrosementillä särmää sisustukseen

Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja, jotka luovat särmää sisustukseen. Mikrosementillä saa näyttävää, elävää ja mielenkiintoista pintaa seinään sekä lattiaan niin kuivissa kuin kosteissa tiloissa. Eri tekniikoiden avulla saa aina yksilöllistä ilmettä, ja tekijän kädenjälki näkyy kauniisti pinnassa.

Suosittu ja laadukas vaihtoehto

Mikrosementti on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden, rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa muun muassa helppohoitoisuutensa ja joustavuutensa ansiosta. Materiaali on nimittäin erittäin helppo työstää eikä se jätä erikseen puhdistettavia saumoja. Valmis pinta on mukavan pehmeä ja kestävä, mutta ei kuitenkaan liukas. Mikrosementin asennuksen aikana on myös mahdollista asua kohteessa remontin ajan.

Pinnoitustyöt helposti mikrosementillä

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutaman millimetrin, ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Mikrotasoitteen käyttö ei vaadi verkotusta muualle kuin olemassa oleviin halkeamiin. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, on oltava ehdottoman varma, että alla oleva vesieristys on kunnossa. Kohteesta riippuen pinta voidaan myös lakata polyuretaanilakalla likaa hylkiväksi.

Kokemuksella laadukas, toivottu lopputulos

Mikrosementti valmistetaan laadustaan tunnetussa Pavistamp-tehtaassa Espanjassa, ja tasoitteella on jo pitkä käyttökokemus niin Suomessa kuin ulkomailla. Luotettavan valmistajan ja pitkän kokemuksemme avulla on helppo saada toivottu lopputulos. Anna ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa remontin suunnittelussa ja toteuttamisessa. Upea mikrosementti uudistaa halutun pinnan nopeasti.

Lue lisää LaattaBestin toteuttamasta remontista mikrosementillä PDF-artikkelista, TM-Rakennusmaailman numerosta 10/2017.

Kysy lisää tai kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

LaattaBest Myymälä
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Arkisin 10.00 - 17.00
Lauantaisin 10.00 - 14.00

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn