Mikrosementti Helsinki, Espoo, Vantaa - koko Uusimaa | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mikrosementti

Mikrosementillä uniikki lopputulos

Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, on värillinen sementtipohjainen mikrotasoite, jonka avulla voidaan luoda aitoa betonia muistuttavaa pintaa. Pinnoite soveltuu moniin paikkoihin – niin kylpyhuoneeseen kuin keittiöön erilaisista työtasoista ja välitiloista lähtien. Laajasta värivalikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen ja tarpeeseen. Toteutamme remontit Helsinki, Vantaa, Espoo -alueella sekä koko Uudellamaalla.

Mikrosementillä särmää sisustukseen

Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja, jotka luovat särmää sisustukseen. Mikrosementillä saa näyttävää, elävää ja mielenkiintoista pintaa seinään sekä lattiaan niin kuivissa kuin kosteissa tiloissa. Tekijän kädenjälki näkyy kauniisti pinnassa.

Suosittu ja laadukas vaihtoehto

Mikrosementti on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden, rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa muun muassa helppohoitoisuutensa ja joustavuutensa ansiosta. Materiaali ei jätä erikseen puhdistettavia saumoja. Valmis pinta on mukavan pehmeä ja kestävä, mutta ei kuitenkaan liukas.

Pinnoitustyöt mikrosementillä

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutaman millimetrin, ja se voidaan parhaimmillaan levittää jopa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Mikrotasoitteen käyttö ei vaadi verkotusta muualle kuin olemassa oleviin halkeamiin. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, on oltava ehdottoman varma, että alla oleva vesieristys on kunnossa. Emme yleensä suosittele märkätiloihin päällepinnoitusta. Kohteesta riippuen pinta voidaan myös lakata polyuretaanilakalla likaa hylkiväksi.

 

Lue lisää LaattaBestin toteuttamasta remontista mikrosementillä PDF-artikkelista, TM-Rakennusmaailman numerosta 10/2017.

Kysy lisää tai kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn