Macro - LaattaBest Oy

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Macro

Macro suihkutilat

Macro -suihkutilat ovat ruotsalaisia laatutuotteita. Kolmen vuosikymmenen aikana Macro on kasvanut Pohjoismaiden markkinajohtajaksi ja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin.

Macrolla tarjoamme myös räätälöityjä suihkuratkaisuja, yhdistellen ja rakennellen sinun toiveidesi mukaan.

Macron laajaan valikoimaan pääset tutustumaan sivuilla www.macro.se. Katso myös esittelyvideot: www.macro.se/film

Suihkunurkat

Skagen-suihkunurkat ovat suosituimmat Macron suhkunurkista. Suihkunurkkaa on saatavana pyöreänä, suorana, U-mallisena ja J-mallisena. Yhdistelemällä erilaisia osia saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Valikoimissa ovat myös ylelliset Skagenlux -suihkunurkat, jossa on seinään asennettavat lasikiinnikkeet sekä uutuutena Fjord Semi -suihkunurkat.

Macrolla tarjoamme myös räätälöityjä suihkuratkaisuja, yhdistellen ja rakennellen sinun toiveidesi mukaan.

Suihkukaapit

Uudet Fjord-suihkukaapit ovat nyt entistä tyylikkäämpiä ja nopeampia kasata. Tarvitset vain muutaman ruuvikiinnityksen ja seinät “napsautetaan” paikoilleen. Kapeampi hyllypilari antaa lisää tilaa ja integroitu pohjaventtiili on sijoitettu kätevästi altaan takakulmaan.

Macro-suihkukaappimallisto on yksi markkinoiden laajimmista. Fjord-malliston lisäksi saatavilla Basic-mallisto ja ylellinen Box-designmallisto.

Suihkuseinät ja ovet

Hyvällä suunnittelulla saadaan pienestäkin kylpyhuoneesta toimiva. Pieniin kylpyhuoneisiin löytyy valikoimastamme esimerkiksi kääntöovia, joissa on seinäprofiili tai seinään kiinnitettävät lasikiinnikkeet, sekä erilaisia kiinteitä suihkuseiniä.

Fjord-liukuseinillä voidaan suihkutila erottaa kätevästi muusta tilasta.

Tarvikkeet ja varaosat

Kätevä Skagen Rack -tarvikehylly on saavuttanut suurta suosiota. Skagen Rack -tarvikehyllyssä on valkoiseksi huurrettu ovi, jonka takana suihkutarvikkeet säilyvät hyvin suojassa. Rack -tarvikehylly voidaan asentaa profiiliin tai vapaasti kulmaan seinään kiinni. Hyllykkö on käännettävä ja sijoitettavissa oikealle tai vasemmalle puolelle.

Tule tutustumaan Macro suihkutuotevalikoimaan.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa