JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Espoo

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Espoossa


Meiltä  kodin remontteihin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelun,  remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Remonttitarjous on aina ilmainen! Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit ja kodinhoitohuoneen remontit.

Kylpyhuoneremontit ja muut kodin remontit Espoon alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Kylpyhuoneremontti sekä saunaremontti yksilöllisesti

Remontit toteutamme yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Remontit suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden.
Huolellinen, yksityiskohtainen suunnitelma sekä kirjallinen remonttisopimus ja ammattitaitoinen toteutus varmistavat onnistuneen ja toimivan lopputuloksen.
Kylpyhuone on yksi kodin arvokkaimmista tiloista ja sen vaikutus koko asunnon toimivuuteen ja arvoon on merkittävä.

Kokonaisuus Avaimet käteen -periaatteella

Remonttimiehemme toteuttavat remontit useiden vuosien kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla ja tekijöiltämme löytyy henkilökohtainen VTT-sertifikaatti, eli remontit tehdään jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen. Osaamistamme päivitetään myös säännöllisesti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Asentajamme asuvat pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä on luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa remonteista on pitkä yhteistyökokemus. Tämä varmistaa remonttien sujuvan etenemisen ja kokonaisvaltaisen palvelun Avaimet käteen -periaatteella.

Myymälämme laaja tuotevalikoima edesauttaa valitsemaan kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit. Ota yhteyttä ja sovitaan tekninen mittakäynti!