Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Espoo | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Espoo

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Espoossa


Meiltä saat kodin remontteihin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelun, remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Remonttitarjous on aina ilmainen! Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit ja kodinhoitohuoneen remontit. Espoon lisäksi teemme remontit koko Uudenmaan alueella.

Kokonaisuus Avaimet käteen -periaatteella

Remonttimiehemme toteuttavat remontit useiden vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tekijöiltämme löytyy henkilökohtainen VTT-sertifikaatti, eli remontit tehdään jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen myös asianmukainen vesieristys huomioiden. Osaamistamme päivitetään myös säännöllisesti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meiltä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit. Tämä varmistaa remonttien sujuvan etenemisen ja kokonaisvaltaisen palvelun sovitussa aikataulussa. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi panostamme kokonaisvaltaisesti asiakaslähtöiseen palveluun; tärkeä osa onnistunutta remonttia on aina lopputulokseen tyytyväinen asiakas.

Myymälämme laaja tuotevalikoima auttaa valitsemaan kaikki remontissa tarvittavat tuotteet, kun näet paikan päällä erilaiset materiaalit ja muut vaihtoehdot. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Ota yhteyttä – sovitaan kartoituskäynti, jonka jälkeen saat meiltä ilmaisen tarjouksen remontistasi!

 

Suunnitelmasta toteutukseen kiteytettynä:

  1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä perustietoja varten (30-60 min)
  2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
  3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
  4. Sopimuksen tekeminen, sekä remontin ajankohdasta ja kestoajasta sopiminen
  5. Yhteydenpito mahdolliseen isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
  6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
  7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
  8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

 

Kotitalousvähennys remonttitöistä:

Kotitalousvähennys lasketaan töiden osuudesta. Vuonna 2018 kotitalousvähennyksen määrä on 50%, ja enimmäismääränä  2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset veroistaan.

Remontit myös rahoituksella. Mikäli remontti on toteutettu rahoituksella, rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi verotuksessa. Se helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2018 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2019, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2018 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee laskut remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut.

Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan. Voitte tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki kuuluvat verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti.

www.tilaajavastuu.fi

luotettava-kumppani-logo