Kylpyhuoneremontti Helsinki | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Helsinki

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Helsingissä


Tarjoamme monipuolisesti  kodin remontteihin liittyvät palvelut kattaen suunnittelun, remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Meiltä saat remonttitarjouksen aina ilmaiseksi! Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit, kodinhoitohuoneen remontit ja myös kosteusmittaukset.

Onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen toimintatapaan, sujuvaan työaikatauluun ja ystävälliseen palveluun.
Palvelemme asiakkaita Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella.

Kodin remontit yksilöllisesti

Erikoisosaamiseemme kuuluu märkätilaremontit asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Jokainen remontti suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden, niin että lopputulos on paitsi laadukas ja kestävä, myös asiakkaan vision mukainen. Huolellinen, yksityiskohtainen suunnitelma ja ammattitaitoinen toteutus takaa onnistuneen ja toimivan lopputuloksen.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit. 

Myymälämme laaja tuotevalikoima edesauttaa myös tuotevalinnoissa.

Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

 

Avaimet käteen -remontti suunnitelmasta toteutukseen:

 1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä perustietoja varten (30-60 min)
 2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
 3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
 4. Sopimuksen tekeminen, sekä remontin ajankohdasta ja kestoajasta sopiminen
 5. Yhteydenpito mahdolliseen isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
 6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
 7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
 8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

  Kotitalousvähennys remonttitöistä:

  Kotitalousvähennys lasketaan työn osuudesta. Vuonna 2018 kotitalousvähennyksen määrä on 50%, enimmäismäärä 2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset veroistaan.
  Remontit myös rahoituksella. Jos remontti on toteutettu rahoituksella, rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Se helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2018 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2019, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2018 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee laskut remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut.

  Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan. Voitte tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki kuuluvat verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti.

  www.tilaajavastuu.fi

  luotettava-kumppani-logo