JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Helsinki

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Helsingissä


Tarjoamme monipuolisesti  kodin remontteihin liittyvät palvelut kattaen suunnittelun, varsinaiset remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Meiltä saat remonttitarjouksen aina ilmaiseksi! Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit, kodinhoitohuoneen remontit ja myös kosteusmittaukset.

Onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen toimintatapaan, sujuvaan työaikatauluun ja ystävälliseen palveluun. Palvelemme asiakkaita Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella.

Kodin remontit yksilöllisesti

Erikoisosaamiseemme kuuluu märkätilaremontit asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Jokainen remontti suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden, niin että lopputulos on paitsi laadukas ja kestävä, myös asiakkaan vision mukainen ja käytännöllinen. Huolellinen, yksityiskohtainen suunnitelma yhdistettynä ammattitaitoiseen toteutukseen takaa onnistuneen ja toimivan lopputuloksen. Kylpyhuoneremontti kannattaa aina teettää kokeneella ammattilaisella; kylpyhuone on yksi kodin arvokkaimmista tiloista ja sen vaikutus koko asunnon toimivuuteen ja arvoon on huomattava.

Avaimet käteen -periaatteella

Remonttimiehemme toteuttavat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit vuosien kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla ja heiltä löytyy henkilökohtainen VTT-sertifikaatti. Remontit tehdään jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen. Lisäksi päivitämme osaamistamme säännöllisesti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Toinen yrityksen omistajista on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme toimineet jo pitkään. Tämän ansiosta voimme tarjota remontit sujuvalla aikataululla ja kokonaisvaltaisena palveluna.

Yksilöllisen remontin suunnittelussa helpottaa myös myymälämme laaja tuotevalikoima. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Lue lisää