JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Hyvinkää

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Hyvinkäällä


LaattaBest tarjoaa  kodin märkätilaremontteihin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelupalvelut, remontit sekä kattavat myymälän palvelut.  Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit, huoneistoremontit ja sekä myös erilliset kosteusmittaukset.

Palvelemme asiakkaita Hyvinkäällä sekä koko Uudenmaan aluella ja pääkaupunkiseudulla. Myymälämme löytyy Järvenpäästä.

Märkätilaremontit 

Erikoisosaamistamme on kylpyhuoneremontit ja saunaremontit  asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Remontit suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden, niin että lopputulos on laadukas ja pitkäikäinen. Huolellinen, yksityiskohtainen suunnitelma sekä ammattitaidolla tehty toteutus takaa onnistuneen ja toimivan lopputuloksen.

Avaimet käteen -periaate

Remonttimiehemme toteuttavat remontit kohteissa useiden vuosien  tuomalla vankalla ammattitaidolla sekä hyvällä asiakaspalvelulla. Tekijöillämme on tarvittava VTT-sertifikaatti, joten remontit toteutetaan tasaista korkeaa laatua noudattaen. Lisäksi päivitämme osaamistamme  materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Toinen yrityksen omistajista on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme toimineet jo pitkään. Näin varmistetaan työkohteiden sujuva eteneminen sovitun aikataulun mukaan.

Yksilöllisen remontin toteuttamisessa  myymälämme laaja tuotevalikoima helpottaa tekemään tuotevalintoja. Meiltä löytyy valikoimastamme satoja erilaisia laattamalleja, eri tyylisiä kylpyhuonekalusteryhmiä, sekä lukuisia erilaisia hanoja, suihkuseiniä ja muuta remontissa tarvittavaa. Saunaremonttia varten löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Valikoimamme kattaa myös infrapunasaunat. Saunastudiossa pääset katsomaan ja kokeilemaan erilaisia valaistusratkaisuja.

Remontti etenee hyvästä suunnitelmasta toteutukseen

Aloitamme remontin suunnittelun aina asiakaskäynnillä, jonka aikana käymme läpi asiakkaan toiveet uusittaviin tiloihin liittyen ja otamme kohteesta ylös tarvittavat mitat ja tekniset tiedot tarjousta varten. 

Mikäli saamasi tarjous miellyttää niin sovimme seuraavaksi tapaamisen myymäläämme, jolloin voidaan tarkentaa toiveet käytettävistä materiaaleista ja kalusteista. Myymälämme laajasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki remontissa tarvittavat tuotteet.  3D-kuvat teemme aina veloituksetta remonttiasiakkaillemme. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Sähköinen lattialämmitys kaupanpäälle kylpyhuoneremontin tilaajalle. Remonttiin jopa 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kysy lisää.