Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Hyvinkää | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Hyvinkää

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Hyvinkäällä


Erikoisosaamiseemme kuuluu kylpyhuoneremontti ja saunaremontti asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuna. Remontit suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden. Tarjoamme kodin märkätilaremontteihin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelupalvelut, remontit sekä kattavat myymälän palvelut. Palvelemme asiakkaita Hyvinkäällä sekä koko Uudenmaan alueella. Myymälämme löytyy Järvenpäästä. 

Remontit Avaimet käteen -periaatteella

Remonttimiehemme toteuttavat remontit erilaisiin kohteisiin useiden vuosien tuomalla ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Tekijöiltämme löytyy tarvittava VTT-sertifikaatti, joten remontit toteutetaan tasaista korkeaa laatua noudattaen. Lisäksi päivitämme osaamistamme jatkuvasti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Toinen yrityksen omistajista on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meiltä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme toimineet jo pitkään. 

Myymälämme laaja tuotevalikoima helpottaa tuotevalintojen tekemisessä. Valikoimastamme löytyy satoja erilaisia laattamalleja, eri tyylisiä kylpyhuonekalusteryhmiä, sekä lukuisia erilaisia hanoja, suihkuseiniä ja muuta remontissa tarvittavaa. Saunaremonttia varten löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Valikoimamme kattaa myös infrapunasaunat. Saunastudiossa pääset katsomaan ja kokeilemaan erilaisia valaistusratkaisuja.

Onnistunut remontti suunnitelmasta toteutukseen

Aloitamme remontin suunnittelun aina asiakaskäynnillä, jonka aikana käymme läpi asiakkaan toiveet uusittaviin tiloihin liittyen ja otamme kohteesta ylös tarvittavat mitat ja tekniset tiedot tarjousta varten. 

Mikäli saamasi tarjous miellyttää, sovimme seuraavaksi tapaamisen myymäläämme, jolloin voidaan tarkentaa toiveet käytettävistä materiaaleista ja kalusteista.
3D-kuvat teemme remonttiasiakkaillemme aina veloituksetta. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Remonttiin voit saada jopa 6 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa – kysy lisää!