Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Järvenpää | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Järvenpää

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit


Kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja muut märkätilaremontit kokemuksella Järvenpään alueella. Tarjoamme kaikki remonttiin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelupalvelun, toteutuksen sekä kattavat myymälän palvelut. Remonttien lisäksi toteutamme ammattitaidolla myös erilliset kosteusmittaukset.

Avaimet käteen -periaate

Remonttimiehemme toteuttavat remontit useiden vuosien tuomalla ammattitaidolla ja hyvällä asiakaspalvelulla. Tekijöillämme on tarvittava VTT-sertifikaatti, joten remontit toteutetaan tasaisella korkealla laadulla. Lisäksi pidämme osaamisemme ajan tasalla materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä on luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme toimineet jo pitkään.

Myymälämme laaja tuotevalikoima helpottaa tekemään sopivat tuotevalinnat yksilölliseen toteutukseen. Valikoimamme kattaa satoja erilaisia laattamalleja, eri tyylisiä kylpyhuonekalusteryhmiä, sekä lukuisia erilaisia hanoja, suihkuseiniä ja muuta remontissa tarvittavaa. Saunaremonttia varten löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Valikoimamme kattaa myös infrapunasaunat. Saunastudiossa pääset katsomaan ja kokeilemaan erilaisia valaistusratkaisuja.

Tästä linkistä voit tutustua toteuttamiimme remonttikohteisiin.

Allaolevasta linkistä saat lisätietoa siitä, miten etenemme remonteissa

Lue lisää