JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Järvenpää

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Järvenpäässä


LaattaBest tarjoaa kodin märkätilaremontteihin liittyvät palvelut sisältäen suunnittelupalvelut, remontit sekä kattavat myymälän palvelut.  Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit, kodinhoitohuoneen remontit, huoneistoremontit sekä myös erilliset kosteusmittaukset. Kylpyhuoneremontit, sauna- ja WC-remontit toteutamme Järvenpäässä sekä koko Uudenmaan alueella.

Avaimet käteen -periaate

Remonttimiehemme toteuttavat remontit kohteissa useiden vuosien tuomalla vankalla ammattitaidolla sekä hyvällä asiakaspalvelulla. Tekijöillämme on tarvittava VTT-sertifikaatti, joten remontit toteutetaan tasaista korkeaa laatua noudattaen. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Toinen yrityksen omistajista on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme toimineet jo pitkään. Näin varmistetaan työkohteiden sujuva eteneminen sovitun aikataulun mukaan.

Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti ja heillä on vuosien kokemuksella saavutettu vankka ammattitaidon jälki työssään. Yrityksen toinen omistajista on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja (VTT-C-20191-27-14). Osaamistamme päivitetään lisäksi materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

Yksilöllisen remontin toteuttamisessa myymälämme laaja tuotevalikoima helpottaa tekemään tuotevalintoja. Meiltä löytyy valikoimastamme satoja erilaisia laattamalleja, eri tyylisiä kylpyhuonekalusteryhmiä, sekä lukuisia erilaisia hanoja, suihkuseiniä ja muuta remontissa tarvittavaa. Saunaremonttia varten löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Valikoimamme kattaa myös infrapunasaunat. Saunastudiossa pääset katsomaan ja kokeilemaan erilaisia valaistusratkaisuja.

Referenssi kohdasta löytyy toteutuneita remontteja.

Nyt jopa 6 kk maksuaikaa, korottomasti ja kuluttomasti kylpyhuoneremonttiin. Kysy lisää! Sähköinen lattialämmitys kaupanpäälle kylpyhuoneremontin tilaajalle.