Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Kerava | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Kerava

Yksilölliset sauna- ja kylpyhuoneremontit Keravalla


Remontit toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Huolellinen suunnitelma asiakkaan toiveet ja tilan ominaisuudet huomioiden on edellytyksenä onnistuneelle toteutukselle. Yksityiskohtainen kirjallinen suunnitelma ja remonttisopimus, sekä ammattitaitoinen toteutus varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Monipuoliset ja laadukkaat kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja WC-remontit toteutamme Keravan lisäksi koko Uudenmaan alueella. Koko remontti suunnittelusta toteutukseen saman katon alta. 

Myymälämme sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Kinnarinkatu 1. Tervetuloa tapaamiseen ja tutustumaan valikoimaamme!

Kokonaisvaltainen toteutus

Ammattilaisemme toteuttavat remontit vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tekijöiltämme löytyy VTT-sertifikaatti, joka varmistaa että remontit toteutetaan jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen myös kunnollinen vesieristys huomioiden. Yrityksen toinen omistaja on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Remontin yhteydessä tarvittaviin putki- ja sähkötöihin meiltä löytyy luotettavat ja osaavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme tehneet remontteja yhteistyössä jo pitkään. Näin pystymme varmistamaan remonttien sujuvan etenemisen.  

Selkeästä suunnitelmasta toteutukseen

Remonttitarjouksemme on ilmainen eikä tarjouksen pyytäminen velvoita mihinkään. Tarjouskäynnillä otamme ylös kohteen tekniset tiedot sekä asiakkaan toiveet tulevan remontin ja toivotun lopputuloksen suhteen.

Kun tarjous miellyttää, sovitaan tapaaminen myymälässämme. Tapaamisessa tarkennetaan yksilölliset toiveet materiaaleista ja kalusteista, sekä mahdollisista teknisistä muutoksista. Teemme remonttiasiakkaillemme veloituksetta 3D-kuvat ja suunnitelmat.

Tutustu toteutuneisiin remontteihin kohdasta Referenssit.

Lue lisää