JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Kerava

Yksilölliset sauna- ja kylpyhuoneremontit Keravalla


Remontit toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaan. Hyvä suunnittelu huomioiden tilan ominaisuudet sekä asiakkaan toiveet. Yksityiskohtainen kirjallinen suunnitelma ja remonttisopimus sekä ammattitaitoinen toteutus varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Monipuoliset ja laadukkaat kylpyhuoneremontit, saunaremontit ja WC-remontit toteutamme Keravalla ja koko Uudenmaan alueella. Koko remontti suunnittelusta toteutukseen saman katon alta.

Myymälämme sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Kinnarinkatu 1. Tervetuloa tapaamiseen ja tutustumaan valikoimaamme!

Avaimet käteen -periaatteella

Ammattilaisemme toteuttavat remontit vuosien kokemuksen tuomalla  ammattitaidolla. Tekijöiltämme löytyy  VTT-sertifikaatti, joka varmistaa että remontit toteutetaan jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen. Yrityksen toinen omistaja on VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Remontin yhteydessä tarvittaviin putki- ja sähkötöihin löytyy luotettavat ja osaavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme tehneet remontteja yhteistyössä pitkään.  Näin pystymme varmistamaan remonttien sujuvan etenemisen.  

Selkeästä suunnitelmasta toteutukseen

Remonttitarjouksemme on ilmainen eikä tarjouksen pyytäminen velvoita mihinkään. Tarjouskäynnillä otamme kohteen tekniset tiedot sekä kuuntelemme asiakkaan toiveet tulevalle remontille.

Kun tarjous miellyttää niin sovitaan tapaaminen myymälässämme. Tarkennetaan yksilölliset toiveet materiaaleista ja kalusteista sekä mahdollisista teknisistä muutoksista.
Teemme remonttiasiakkaillemme veloituksetta 3D-kuvat ja suunnitelmat.

Tutustu toteutuneisiin remontteihin kohdasta Referenssit.

Lue lisää