Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Klaukkala | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Klaukkala

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit


Toteutamme kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja ja WC-remontteja Klaukkalan sekä koko Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Raikas ja toimiva kylpyhuone herättää miellyttävästi uuteen aamuun. Mikäli nykyinen kylpyhuoneesi kaipaa uutta ilmettä tai toimivampaa kokonaisratkaisua, meiltä saat koko toteutuksen Avaimet käteen -periaatteella.

Jokainen kohde on yksilöllinen, joten toteutustapa ja materiaalit valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Myymälässämme on esillä laaja valikoima laattoja ja kylpyhuonekalusteita, sekä hanoja ja suihkuseiniä. Näin näet kaiken kerralla ja 3D-suunnittelumme havainnollistaa vielä konkreettisemmin sen, miltä uusi tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on helppo tutustua myös erilaisiin lauderatkaisuihin, paneeleihin ja valaistuksiin.

Jätä tarjouspyyntö – teemme ensin kartoituskäynnin, jonka jälkeen saat kattavan kustannusarvion remontista. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä myöskään maksa mitään. Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä.

Kun tarjouksemme miellyttää, sovitaan sen jälkeen tapaaminen myymälässämme. Silloin käydään tarkemmin läpi yksilölliset toiveesi ja tarkennetaan ne sopimukseen. Sopimukseen kirjataan myös remontin toteutusaika.

Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Putki- ja sähkötyöt tarvikkeineen

Kylpyhuoneremonttien, sekä wc- tai saunaremonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa. Näihin töihin meiltä löytyy ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Avaimet käteen -ratkaisuna myös nämä työt tarvikkeineen kuuluvat kokonaistarjoukseemme. Hoidamme myös yhteydenpidon ja huolehdimme, että toteutus etenee sovitun aikataulun mukaan.

Asbestityöt

Asbestia koskeva työsuojelulainsäädäntö uudistui 1.1.2016. Lakimuutoksella on vaikutuksia myös tehtäviin remontteihin; mikäli kiinteistö on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee asbestikartoitus suorittaa ennen remontin aloittamista. Tilatessasi remontin kauttamme otamme remontoitavasta tilasta asbestinäytteet ja toimitamme ne edelleen analysoitavaksi. Asbestianalyysin tulos saadaan muutaman arkipäivän sisällä.

 

Lue lisää