JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Klaukkala

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Klaukkalassa


Toteutamme kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja ja WC-remontteja Klaukkalan sekä koko Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella. Raikas ja toimiva kylpyhuone herättää meidät miellyttävästi uuteen aamuun. Eikö nykyisen kylpyhuoneen toimivuus miellytä tai tila vaatii jo muuten uusimista ?  Remontoimme kylpyhuoneet, wc-tilat, sekä saunat ja kodinhoitotilat, mutta meiltä onnistuu myös muu kodin remontti. On kyseessä uusi asunto tai asunnon remontti, kysy meiltä tarjous. Meiltä se oikea Avaimet käteen -remontti suunnittelusta toteutukseen. Kaikki samasta paikasta ja saman katon alta, LaattaBestistä.

Jokainen kohde on yksilöllinen. Tämän johdosta meillä on tuotevalintoja varten myymälä jossa on esillä laaja valikoima laattoja, kylpyhuonekalusteita sekä hanoja ja suihkuseiniä.  Näet kaikki kerralla ja 3D-suunnittelumme vielä havainnollistaa miltä tuleva uusi tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on helppo tutustua myös erilaisiin lauderatkaisuihin,  paneeleihin ja valaistuksiin.

Pyydä tarjouksemme niin saat kattavan kustannusarvion muutaman vuorokauden sisällä teknisestä mittauskäynnistä paikanpäällä. Varaa aikaa noin 30-60 minuuttia. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään eikä tarjouksemme luonnollisesti maksa mitään. Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä. Toisella yrityksemme omistajista on myös VTT-märkätilavalvojan tutkinto.

Kun tarjouksemme miellyttää niin sen jälkeen sovitaan tapaaminen myymälässämme osoitteessa Kinnarinkatu 1, Järvenpää. Käydään silloin tarkemmin läpi yksilölliset toiveet  ja tarkennetaan ne sopimukseen. Sopimukseen kirjataan myös remontin toteutusaika sekä remontin kestolle varattava toteutusaika. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Putki- ja sähkötyöt tarvikkeineen

Kylpyhuoneremonttien sekä wc- tai saunaremonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa. Näihin töihin meiltä löytyy ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Avaimet käteen-ratkaisuna kuuluvat myös nämä työt sekä tarvikkeet kokonaistarjoukseemme. Hoidamme yhteydenpidon jotta toiminta etenee aikataulun mukaan.

Asbesti

Asbestia koskeva työsuojelulainsäädäntö uudistui 1.1.2016.

Lakimuutoksella on vaikutuksia tehtäviin remontteihin. Asbestimittaukset on tehtävä remontteihin mikäli asunto on rakennettu ennen vuotta 1994. Tilatessasi remontin kauttamme otamme remontoitavasta tilasta asbestinäytteet ja toimitamme ne edelleen analysoitavaksi. Asbestianalyysin tulos saadaan  muutaman arkipäivän sisällä.

 

Lue lisää