Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Nurmijärvi | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Nurmijärvi

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Nurmijärvellä


Moni meistä haaveilee unelmiensa kylpyhuoneesta, joka on sekä käytännöllinen, että silmää miellyttävä kokonaisuus. Uusi tai remontoitava tila, kysy meiltä tarjous omasta remontistasi. Helpompi ratkaisu kun saat saman katon alta kaikki, suunnittelusta toteutukseen asti, avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja, WC-remontteja ja muita kodin remontteja Nurmijärvellä sekä koko Uudenmaan alueella.

Yksilöllinen ja laadukas toteutus

Jokainen remontti on omanlaisensa ja suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Myymälässämme on esillä erittäin laaja valikoima laattoja ja kylpyhuonekalusteita, sekä hanoja ja suihkuseiniä.

3D-suunnitteluohjelmamme havainnollistaa miltä tuleva uusi tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on myös helppo tutustua myös erilaisiin saunanlauteisiin, paneeleihin sekä valaistuksiin.

Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä. Toisella yrityksemme omistajista on myös VTT-märkätilavalvojan tutkinto.

Kun tarjouksemme miellyttää, sovitaan tapaaminen myymälässämme osoitteessa Kinnarinkatu 1, Järvenpää. Tapaamisessa käydään tarkemmin läpi yksilölliset toiveet ja tarkennetaan ne sopimukseen. Sopimuksemme on aina kirjallinen ja siihen merkitään remontin aloitusviikko, sekä remontin tekemiselle varattava toteutusaika. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin sivulla Referenssit.

Remonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa, jotka löytyvät laajan yhteistyöverkostomme kautta. Avaimet käteen -ratkaisuna myös nämä työt ja tarvikkeet kuuluvat kokonaistarjoukseemme. Säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun saat kaiken tarvittavan samasta paikasta.

Lue lisää