JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Nurmijärvi

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Nurmijärvellä


Moni meistä haaveilee unelmiensa kylpyhuoneesta joka toimii teknisesti sekä on visuaalisesti miellyttävä.  Uusi tai remontoitava tila, kysy meiltä tarjous omasta remontistasi. Helpompi ratkaisu kun saat saman katon alta kaikki, suunnittelusta toteutukseen asti, avaimet käteen-periaatteella. Toteutamme kylpyhuoneremontteja, saunaremontteja, WC-remontteja ja muita kodin remontteja Nurmijärvellä sekä koko Uudenmaan alueella.

Jokainen remontti on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Myymälässämme on esillä erittäin laaja valikoima laattoja, kylpyhuonekalusteita sekä hanoja ja suihkuseiniäi.
Näet kaikki kerralla ja 3D-suunnitteluohjelmamme  havainnollistaa miltä tuleva uusi tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on myös helppo tutustua myös erilaisiin saunanlauteisiin,  paneeleihin sekä valaistuksiin.

Remontoimme myös wc-tilat, sekä saunat ja kodinhoitotilat.

Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään ja tarjouksemme on luonnollisesti ilmainen. Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä. Toisella yrityksemme omistajista on myös VTT-märkätilavalvojan tutkinto.

Kun tarjouksemme miellyttää niin sovitaan tapaaminen myymälässämme osoitteessa Kinnarinkatu 1, Järvenpää. Myymälässä käymme tarkemmin läpi yksilölliset toiveet ja tarkennetaan ne sopimukseen. Sopimuksemme on aina kirjallinen ja siihen merkitään remontin aloitusviikko sekä remontin kestolle varattava toteutusaika. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

Kylpyremonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa. Näihin meiltä löytyy ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Avaimet käteen-ratkaisuna kuuluvat myös nämä työt sekä tarvikkeet kokonaistarjoukseemme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

020 775 6670