JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Sipoo

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Sipoossa


Moni meistä haaveilee unelmiensa kylpyhuoneesta sekä saunasta joka on teknisesti toimiva ja visuaalisesti miellyttävä. Nykyisen kylpyhuoneen toimivuus ei miellytä tai tila vaatii muuten uusimista.  Uusi tai remontoitava tila, kysy meiltä tarjous omasta remontistasi. Helpompi ratkaisu kun saat saman katon alta kaikki, suunnittelusta toteutukseen asti, avaimet käteen-periaatteella. Toteutamme kylpyhuoneen, saunan ja WC:n sekä kodinhoitohuoneen remontteja Sipoossa sekä koko Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Jokainen remontti on yksilöllinen. Tämän johdosta meillä on myymälässämme erittäin laaja valikoima laattoja, kylpyhuonekalusteita sekä hanoja ja suihkuseiniä jotta voimme toteuttaa helpommin oman unelmasi. Näet kaikki kerralla ja 3D-suunnittelumme vielä havainnollistaa miltä tuleva uusittu tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on helppo tutustua myös erilaisiin lauderatkaisuihin, paneeleihin ja valaistuksiin.

Kysy tarjouksemme niin saat kattavan kustannusarvion muutaman vuorokauden sisällä teknisestä mittauskäynnistä. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään eikä tarjouksemme luonnollisesti maksa mitään.
Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä. Toisella yrityksemme omistajista on myös VTT-märkätilavalvojan tutkinto.

Kun tarjouksemme miellyttää niin sovitaan tapaaminen myymälässämme osoitteessa Kinnarinkatu 1, Järvenpää. Käydään silloin tarkemmin läpi yksilölliset toiveet ja tarkennetaan ne kirjalliseen sopimukseen. Sopimukseen kirjataan myös remontin toteutusaika sekä remontin kestolle varattava toteutusaika. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

LVI- ja sähkötyöt

Kylpyhuoneremonttien sekä wc- tai saunaremonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa. Näihin töihin meiltä löytyy ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Avaimet käteen-ratkaisuna kuuluvat myös nämä työt sekä tarvikkeet kokonaistarjoukseemme.