Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Sipoo | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Sipoo

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Sipoossa


Haaveiletko uudesta toimivasta ja silmää miellyttävästä kylpyhuoneesta ja saunatilasta? Mikäli nykyinen kylpyhuone, sauna tai vaikka molemmat kaipaavat uusimista, meiltä saat kestävän ja siistin toteutuksen toiveidesi mukaan. Pyydä meiltä tarjous kokonaistoteutuksesta – säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa, kun saat saman katon alta kaiken suunnittelusta toteutukseen asti, Avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme kylpyhuoneen, saunan, WC:n ja kodinhoitohuoneen remontteja Sipoossa, sekä koko Uudenmaan alueella.

Jokainen remontti on yksilöllinen. Meillä on myymälässämme erittäin laaja valikoima laattoja, kylpyhuonekalusteita sekä hanoja ja suihkuseiniä, joiden avulla voimme toteuttaa juuri Sinun unelmasi. Näet kaiken kerralla ja 3D-suunnittelumme havainnollistaa vielä konkreettisemmin, miltä tuleva uusittu tila tulee näyttämään. Saunastudiossamme on helppo tutustua myös erilaisiin lauderatkaisuihin, paneeleihin ja valaistuksiin.

Kartoituskäynti ja ilmainen tarjous

Pyydä meiltä tarjous – saat kattavan kustannusarvion muutaman vuorokauden sisällä teknisestä mittauskäynnistä. Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä tarjouksemme luonnollisesti maksa mitään.

Remontin tekijöillä on VTT-sertifikaatti märkätilatöistä. Toisella yrityksemme omistajista on myös VTT-märkätilavalvojan tutkinto.

Kun tarjouksemme miellyttää niin sovitaan tapaaminen myymälässämme osoitteessa Kinnarinkatu 1, Järvenpää. Silloin käymme tarkemmin läpi yksilölliset toiveesi ja tarkennetaan ne samalla myös kirjalliseen sopimukseen. Sopimukseen kirjataan myös remontin toteutusajankohta, sekä remontin kestolle varattava toteutusaika. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.

LVI- ja sähkötyöt

Kylpyhuoneremonttien sekä wc- tai saunaremonttien yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähköasentajaa. Näihin töihin meiltä löytyy ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Myös nämä työt ja muut tarvikkeet kuuluvat kokonaistarjoukseemme, joka pitää sisällään koko Avaimet käteen -ratkaisun.