JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Tuusula

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Tuusulassa


Meiltä kodin remonttipalvelut suunnittelusta toteutukseen asti. Kylpyhuoneremonttien lisäksi remontoimme myös saunat, kodinhoitohuoneet ja WC-tilat.  

Palvelemme asiakkaita alueella Tuusula ja koko Uusimaa sekä pääkaupunkiseutu. Myymälämme sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Kinnarinkatu 1.

Remontit yksilöllisesti

Remontit toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden tekniset mahdollisuudet. Remontti on kokonaisuutena merkittävä investointi joten lopputuloksen on oltava laadukas ja kestävä, myös käytännöllinen ja pitkäikäinen.

Kokonaisuus saman katon alta

Tekijöillämme on useiden vuosien kokemus työskentelystä ihmisten kotona. Meillä ei ole työmaita vaan remontoimme koteja.  Tekijöillämme on myös VTT-sertifikaatti, joka varmistaa että remontit toteutetaan jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen. Yrityksen toinen omistaja on pätevöitynyt VTT-sertifioitu märkätilatöiden valvoja.

Remontin yhteydessä tarvitaan myös putki- ja sähkötöihin pätevöityneet tekijät. Luotettavat ja osaavat yhteistyökumppanimme varmistavat osaltaan remonttien sujuvan etenemisen.

Suunnittelu

Jokainen remonttikohde on yksilöllinen joten aina ennen tarjousta teemme teknisen käynnin asiakkaamme kotona.  Remonttitarjouksemme on aina ilmainen eikä tarjouksen pyytäminen velvoita mihinkään. Tarjouskäynnillä saamme remonttikohteesta tekniset tiedot sekä kirjaamme ylös asiakkaan toiveet tulevalle remontille.

Mikäi tarjoksemme miellyttää niin seuraavaksi sovitaan tapaaminen myymälässämme. Tällöin tarkennetaan yksilölliset toiveet esimerkiksi laatoista ja saumaväreistä sekä kalusteista ja mahdollisista teknisistä muutoksista mitä remontin yhteydessä on huomioitava. Myymälämme laajasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Remonttiasiakkaillemme  tehdään myymälässä 3D-kuvat ja tarkennetut työsuunnitelmat. 

Teemme aina tarvittavat kosteusmittaukset ennen pohjatöihin ryhtymistä. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.