Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Tuusula | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Tuusula

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Tuusulassa


Meiltä kodin remonttipalvelut suunnittelusta toteutukseen asti. Kylpyhuoneremonttien lisäksi remontoimme myös saunat, kodinhoitohuoneet ja WC-tilat. Palvelemme asiakkaita alueella Tuusula ja koko Uusimaa. Myymälämme sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Kinnarinkatu 1.

Remontit yksilöllisesti

Remontit toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaan ja tilan erityisominaisuudet huomioiden. Remontti on kokonaisuutena merkittävä investointi, joten lopputuloksen on oltava silmää miellyttävä, käytännöllinen sekä pitkäikäinen.

Koko toteutus meiltä

Tekijöillämme on useiden vuosien kokemus työskentelystä kodin remonteista – meillä ei ole työmaita, vaan remontoimme ihmisten koteja. Tekijöillämme on myös VTT-sertifikaatti, joka varmistaa että remontit toteutetaan jokaista yksityiskohtaa myöten tasaista korkeaa laatua noudattaen myös vesieristyksen osalta. Remontin yhteydessä tarvitaan osaavat tekijät myös putki- ja sähkötöihin. Osaavat yhteistyökumppanimme varmistavat remonttien sujuvan etenemisen näiden suhteen.

Kartoituskäynti ja tarjous

Jokainen remonttikohde on yksilöllinen, joten aina ennen tarjousta teemme teknisen kartoituskäynnin asiakkaamme kotona. Remonttitarjouksemme on ilmainen, eikä sen pyytäminen velvoita mihinkään. Tarjouskäynnillä saamme remonttikohteesta tekniset tiedot sekä kirjaamme ylös asiakkaan toiveet tulevalle remontille.

Mikäi tarjoksemme miellyttää, seuraavaksi sovitaan tapaaminen myymälässämme. Tällöin tarkennetaan yksilölliset toiveet esimerkiksi laatoista ja saumaväreistä, sekä kalusteista ja mahdollisista teknisistä muutoksista, jotka remontin yhteydessä on huomioitava. Myymälämme laajasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Remonttiasiakkaillemme tehdään myymälässä 3D-kuvat ja tarkennetut työsuunnitelmat. 

Teemme aina tarvittavat kosteusmittaukset ennen pohjatöihin ryhtymistä. Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta Referenssit.