Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Vantaa | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Vantaa

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Vantaalla


Meiltä saat kätevästi laadukkaat kodin remontteihin liittyvät kokonaispalvelut sisältäen suunnittelun, remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Teemme  ammattitaidolla asiakkaan toiveiden mukaan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit ja kodinhoitohuoneen remontit. Remontoimme Vantaan lisäksi koko Uudenmaan alueella.

Yksilöllinen remontti Avaimet käteen -periaatteella

Yksilöllinen suunnitelma ja toteutus asiakkaan toiveiden mukaan, huomioiden myös kohteena olevan tilan ominaisuudet. Lopputuloksena tila, joka on laadukas, käytännöllinen ja toimiva myös tuotevalintojen osalta. 

Remonttimiehemme toteuttavat remontit useiden vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tekijöiltämme löytyy henkilökohtainen VTT-sertifikaatti, eli remontit tehdään tasaista korkeaa laatua noudattaen myös vesieristyksen osalta. Osaamistamme päivitetään myös säännöllisesti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. 

Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä on luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit, joiden kanssa meillä on pitkä yhteistyökokemus remonteista. Näin varmistetaan remonttien sujuva eteneminen aikataulussa sekä kokonaisvaltainen palvelu.

Myymälämme laaja tuotevalikoima auttaa valitsemaan kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Meiltä löydät satoja erilaisia laattoja, useita kylpyhuoneryhmiä, sekä erilaisia hanoja, suihkuseiniä ja muuta tarvittavaa. Saunaremonttia varten löydät valikoimastamme esimerkiksi erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Valikoimamme kattaa myös infrapunasaunat. 

Suunnitelmasta toteutukseen

Tarjouksemme alkaa aina asiakaskäynnillä, jona aikana käymme läpi asiakkaan toiveet ja otamme kohteesta ylös tarvittavat mitat ja tekniset tiedot tarjousta varten. Remonttitarjous on ilmainen eikä velvoita mihinkään. 

Kun olet tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, sovitaan seuraavaksi tapaaminen myymäläämme, jolloin saadaan tarkennettua yksilölliset toiveet valituista materiaaleista ja kalusteista. Remonttiasiakkaillemme teemme veloituksetta 3D-kuvat. Toteutuneisiin kohteisiin voit tutustua kohdasta Referenssit.

Tästä tarkemmin miten etenemme remonteissa