Mikrosementti Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Mikrosementti

Pavicem Micromortero – Mikrosementti


Mikrosementti, ”Pavicem Micromortero”, värillinen sementtipohjainen mikrotasoite

  • Mikrosementti sanan varsinaisessa merkityksessä; erittäin ohut pinnoite!
  • Laadukas tuote, pitkä käyttökokemus Suomessa ja ulkomailla.
  • Mikrosementin valmistaa laadustaan tunnettu Pavistamp-tehdas Espanjassa.
  • Ei vaadi verkotusta muualle kuin halkeamiin!
  • Joustava!

Pavicem Micromortero on saavuttanut lyhyessä ajassa suurta kiinnostusta niin sisustussuunnittelijoiden, rakentajien ja remontoijienkin keskuudessa. Laajasta 56 värin valikoimasta löytyy sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Nykypäivän sisustuksissa suositaan paljon aitoja harmaita betonipintoja.  Micromorteron värikartasta löytyvillä harmaan eri sävyillä päästään helposti ja edullisesti aidon betonipinnan tunnelmaan.

Mikrosementti sekoitetaan akryyliin ja liipataan teräslastalla seinään, lattiaan, portaisiin tai vaikkapa keittiön työtasoon. Teräsliippaus ja asentajan työtekniikka antavat mikrosementille sen elävän ja ainutlaatuisen pinnan. Akryylin ansiosta pinnoite on luja ja erittäin kestävä, mutta kuitenkin myös joustava. Pinnoitteen kokonaispaksuus on vain muutamia millimetrejä ja se voidaan tarvittaessa levittää vaikkapa vanhojen laattojen päälle, mikä helpottaa huomattavasti esim. kylpyhuone- ja keittiöremontteja. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, niin on oltava ehdottoman varma että allaoleva vesieristys on kunnossa. Kohteesta riippuen pinta voidaan lakata polyuretaanilakalla puhtaanapidon helpottamiseksi.

Allaolevassa PDF-artikkelissa on TM-Rakennusmaailman numerosta 10/2017 LaattaBestin toteuttamasta remontista Mikrosementillä.

PDF

 

 

 

 

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa