Remontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Tuusula, Kerava

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Yleistä remonteista

Remontti suunnitelmasta toteutukseen


 

 • Asiakaskäynnillä käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat mittatiedot ja tekniset tiedot tarjousta varten. Kartoituskäynnin jälkeen teemme tarjouksen. Tarjouksemme on ilmainen.
 • 3D-kuvat teemme remonttiasiakkaillemme veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet.
 • Taloyhtiötä varten täytämme muutostyölomakkeen
 • Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.

 

Näin etenemme Avaimet käteen -remonteissa pääpiirteittäin:

 1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä perustietoja varten (30-60 min)
 2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
 3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
 4. Sopimuksen tekeminen, sekä remontin ajankohdasta ja kestoajasta sopiminen
 5. Yhteydenpito mahdolliseen isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
 6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
 7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
 8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

 

Kotitalousvähennys remonttitöistä:

Kotitalousvähennys lasketaan työn osuudesta. Vuonna 2018 kotitalousvähennyksen määrä on 50%, enimmäismäärä 2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset veroistaan.
Remontit myös rahoituksella. Jos remontti on toteutettu rahoituksella, rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Se helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2018 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2019, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2018 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee laskut remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut.

Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan. Voitte tarkistaa, että olemme hoitaneet kaikki kuuluvat verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti.

www.tilaajavastuu.fi

luotettava-kumppani-logo
RYS9-1998 Yleiset rakentamisen kuluttajasopimusehdot
Tästä linkistä