JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Yleistä remonteista

Remontti suunnittelusta toteutukseen


Kylpyhuone on yksi kodin arvokkaimmista tiloista. Sen vaikutus koko asunnon arvoon ja toimivuuteen on merkittävä.

Asiakaskäynnillä käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen ja otamme tarvittavat mitta- ja tekniset tiedot kohteesta tarjousta varten. (Varaa aikaa noin 30-60 min.) ”Kotimyyntiä emme harrasta”. Remonttitarjouksemme on aina ilmainen eikä velvoita mihinkään.

Teemme mittauskäynnin jälkeen tarjouksen. Kun tarjouksemme miellyttää niin sovitaan tapaaminen myymälässämme jolloin tarkennetaan asiakkaan toivomat materiaalit ja kalusteet. 3D-kuvat teemme aina veloituksetta remonttiasiakkaillemme. 3D-suunnitelmat tehdään myymälässämme asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti laajaa valikoimaamme hyödyntäen. Myymälämme laaja tuotevalikoima kattaa kaikki tuotteet joita remontissa tarvitaan.

Remontin aloitusajankohta kirjataan sopimukseen sekä remontin kestoaikataulu. Täytämme myös muutosilmoituksen remontista taloyhtiötä varten valmiiksi.
Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Tarjouksemme on selkeä ja siinä on eritelty työkustannukset rakennustöineen ja LVIS-töineen sekä rakennusmateriaalien ja kalusteiden osuus. Mittaamme aina kosteudet rakenteista kun pinnat on purettu.

Käytämme purkutöissä tarvittaessa alipainelaitteita joilla pölynmuodostus estetään lähes täysin. Vesieristeissä ja märkätilan tuoteperheissä merkkimme on BestLevel PCI tai Ardex.

Teemme  kohteista valokuvallisen, kirjallisen pöytäkirjan jossa tärkeimmät työvaiheet on kuvattu. Pöytäkirja toimii myös loppuraporttina ja talokirjana myöhempää tarvettakin varten.

Näin etenemme avaimet käteen -remonteissa lyhyesti kiteytettynä:

  1. Kohteeseen tutustuminen paikanpäällä perustietoja varten (30-60 min)
  2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustiedoin
  3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä.
  4. Sopimus ja sovitaan ajankohta remontille sekä remontin kestoaika
  5. Yhteydenpito isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
  6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
  7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
  8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

Remonttisivuilla olevat kuvat on LaattaBestin omista kohteista kuvattuja.

Remonttitöistä kotitalousvähennys:

Kotitalousvähennys lasketaan työn osuudesta. Vuonna 2017 kotitalousvähennyksen määrä on 50 %, enimmäismäärä 2400 euroa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset veroistaan.
Remontit myös rahoituksella. Jos remontti on toteutettu rahoituksella, rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Se helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2017 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2018 niin kotitalousvähennys haetaan vuoden 2017 verotuksesta. Remontista tulee laskut rahoitusyhtiöstä sen jälkeen kun remontti on valmistunut.
Nyt varataan syksyn ja loppuvuoden remontteja. Hyödynnä jopa kahdelta vuodelta kotitalousvähennys. Kysy lisää.

Kuulumme tilaajavastuu.fi ohjelmaan. Voitte tarkistaa että olemme hoitaneet kaikki kuuluvat verot ja muut vastuuasiat tilaajavastuulain mukaisesti.

www.tilaajavastuu.fi

luotettava-kumppani-logo
RYS9-1998 Yleiset rakentamisen kuluttajasopimusehdot
Tästä linkistä