Kodinhoitohuoneremontti Helsinki, Espoo, Vantaa - koko Uusimaa alue

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kodinhoitohuoneen remontti

  Kodinhoitohuoneen remontti takaa sujuvat arkirutiinit

  Uudistamme vanhan kodinhoitohuoneen tai rakennamme toiveidesi mukaisen tilan alusta loppuun. Siirrämme tarvittaessa myös vesipisteiden tai lattiakaivojen paikkaa toimivan ja miellyttävän lopputuloksen takaamiseksi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu ja koko Uusimaa.

  Remontoitu kodinhoitohuone helpottaa arkea

  Kodinhoitohuoneen remontin avulla saadaan toimiva, arkea helpottava kokonaisuus, johon voi keskittää kaikki kodinhoitoon liittyvät tehtävät pyykinpesusta lähtien. Viihtyisä, tarkoituksenmukainen tila tekee arkiaskareista miellyttävämpiä ja houkuttelevampia. Tarpeenmukaiset säilytystilat, laadukkaat materiaalit ja onnistunut kodinkoneiden sijoittelu varmistavat, että kaikella on jatkossa paikkansa, vaatehuolto on sujuvaa ja huoneen siistinä pitäminen sujuu mutkattomasti.

  Yksilölliset ratkaisut asukkaat huomioiden

  Myymälämme valikoimasta voit valita itsellesi soveltuvimmat kalusteet. Kodinhoitohuone on hyvä rakentaa tarpeille, tilan mahdollisuudet huomioon ottaen. Tilan koko ja muoto määrittelevät mahdollisuuden muutoksille ja säilytystilan määrälle. Tila auttaa myös hahmottamaan, mihin kodinkoneet on kaikista fiksuinta asentaa. Jätä siis aikaa myös vapaa-ajalle ja tee arkiaskareet tehokkaammin ja vaivattomammin. Tästä linkistä löydät toteuttamiamme remonttikohteita.

  Ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella

  Kaikilla remonttimiehillämme on VTT-sertifikaatti sekä tarvittava ammattitaito. Päivitämme osaamistamme säännöllisesti. Meillä on pitkäaikaiset, luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin putki- ja sähkötöihin.

  Remontin toteutus avaimet käteen -periaatteella

  Asiakaskäynnillä käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat mittatiedot ja tekniset tiedot tarjousta varten. Kartoituskäynnin jälkeen teemme tarjouksen alustavien tietojen mukaan. Kartoituskäynti ja tarjous ovat aina ilmaisia. 3D -kuvat teemme remonttiasiakkaillemme veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään kaikenkattavassa myymälässämme. Taloyhtiötä varten täytämme tarpeen mukaan muutostyölomakkeen. Lopuksi remontin jälkeen teemme kohteen lopputarkastuksen ja luovutamme tehdystä työstä kirjallisen ja kuvallisen remonttipöytäkirjan. Avaimet käteen -paketin tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen.

  Helpota arkea mittavin harppauksin ja remontoi kodinhoitohuoneesta käytännöllinen. Käytännöllinen kodinhoitohuone on vain yhteydenoton päässä – tilaa ilmainen kartoituskäynti!