WC-remontti Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

WC-remontti

Remontilla käytännöllinen WC-tila

WC-remontin avulla voidaan nykyaikaistaa vanhanaikaiset WC-tilat, vaihtaa tai uudistaa kulahtaneet pintamateriaalit sekä lisätä säilytysmahdollisuuksia. Remontin saat meiltä aina yksilöllisesti toteutettuna, kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella. Järvenpäässä sijaitsevan myymälämme laaja valikoima helpottaa tuote- ja materiaalivalinnoissa. Toteutamme WC-remontit pääkaupunkiseudun sekä koko Uudenmaan alueella.

Kokonaisvaltainen muodonmuutos vai pieni pintaremontti?

WC-remonttia suunnitellessa on otettava huomioon esimerkiksi WC:n säilytystilojen tarve sekä käyttäjien määrä. On hyvä miettiä, mitä käyttötarkoituksia WC:llä on ja ketkä perheenjäsenistä hyödyntävät vessaa eniten. Valaistuksen suhteen tulisi pohtia, halutaanko luoda hieman hämärämpi valaistus tunnelmaa luomaan vai käytetäänkö vessaa paljon esimerkiksi meikkaamiseen ja ehostamiseen. Vessan tyyli sekä värimaailma saadaan sopimaan myös muuhun asuntoon tai vessasta voidaan rakentaa täysin omanlaisensa kokonaisuus. Toteutamme vessaan myös pienet muutokset, kuten pinnoitukset mikrosementillä tai kalusteiden vaihdot.

Kosteusmittaukset märkätiloihin

Teemme tarvittaessa kosteusmittaukset märkätiloihin luotettavalla Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Kosteusmittauksen aikana tarkistetaan myös kosteudet ja pintavaihtelut lattia- ja seinäpinnoista sekä selvitetään lattiakaivojen ja läpivientien sekä silikonien ja saumojen kunto. Remonttisopimukseen kuuluu aina kosteusmittaus.

Remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla

Remontissa tarvittavat LVI- ja sähkötyöt hoitavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa meillä on jo pitkä kokemus. Kaikista remonttitöistä teemme aina kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin, josta voi olla hyötyä myöhemmin esimerkiksi asunnon myynnissä. Remontin hinta sisältää myös putki- ja sähkötyöt.

Kartoituskäynnillä pohja suunnitteluun

Remontti alkaa aina kartoituskäynnistä. Asiakaskäynnin aikana selvitetään toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Löydät meiltä WC-remontin toteuttamiseen satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Valikoimastamme löytyy pintamateriaaleja runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä myymälässämme Järvenpäässä. Asiakkaamme voi tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta, asennamme ne remontin yhteydessä.

Remontti avaimet käteen -periaatteen mukaisesti

Avaimet käteen -remontit hoituvat pääpiirteittäin seuraavalla tavalla, asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä aikataulut huomioiden.

1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä (30-60 min)
2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
4. Sopimuksen tekeminen sekä remontin aloitusajasta ja kestoajasta sopiminen
5. Yhteydenpito tarvittaessa isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
8. Kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

Varaa ilmainen kartoituskäynti! Asiakaskäynnin jälkeen teemme remontista tarjouksen. Toteuttamiamme remontteja löytyy Referenssit-sivulta tai alla olevasta kuvagalleriasta.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

LaattaBest Myymälä
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Arkisin 10.00 - 17.00
Lauantaisin 10.00 - 14.00

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn