WC-remontti, pesuhuoneremontti | LaattaBest Oy

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  WC-remontti

  Remontilla käytännöllinen WC-tila

  WC-remontin avulla voidaan nykyaikaistaa vanhanaikaiset WC-tilat, vaihtaa tai uudistaa kulahtaneet pintamateriaalit sekä lisätä säilytysmahdollisuuksia. Remontin saat meiltä aina yksilöllisesti toteutettuna, kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella. Myymälämme laaja valikoima helpottaa tuote- ja materiaalivalinnoissa. Toteutamme WC-remontit pääkaupunkiseudun sekä koko Uudenmaan alueella.

  Kokonaisvaltainen muodonmuutos

  WC-remonttia suunnitellessa on otettava huomioon esimerkiksi WC:n säilytystilojen tarve sekä käyttäjien määrä. On hyvä miettiä, mitä käyttötarkoituksia WC:llä on ja ketkä perheenjäsenistä hyödyntävät vessaa eniten. Valaistuksen suhteen tulisi pohtia, halutaanko luoda hieman hämärämpi valaistus tunnelmaa luomaan vai käytetäänkö vessaa paljon esimerkiksi meikkaamiseen ja ehostamiseen. Vessan tyyli sekä värimaailma saadaan sopimaan myös muuhun asuntoon tai vessasta voidaan rakentaa täysin omanlaisensa kokonaisuus.

  Remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla

  Remontissa tarvittavat LVI- ja sähkötyöt hoitavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit, joiden kanssa meillä on jo pitkä kokemus. Kaikista remonttitöistä teemme aina kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin, josta voi olla hyötyä myöhemmin esimerkiksi asunnon myynnissä. Remontin hinta sisältää myös putki- ja sähkötyöt.

  Kartoituskäynnillä pohja suunnitteluun

  Remontti alkaa aina kartoituskäynnistä. Asiakaskäynnin aikana selvitetään toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Löydät meiltä WC-remontin toteuttamiseen satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Valikoimastamme löytyy pintamateriaaleja runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä myymälässämme Järvenpäässä. Asiakkaamme voi tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta, asennamme ne remontin yhteydessä.

  Remontti avaimet käteen -periaatteen mukaisesti

  Avaimet käteen -remontit hoituvat pääpiirteittäin seuraavalla tavalla, asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä aikataulut huomioiden.

  1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä (30-60 min)
  2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
  3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
  4. Sopimuksen tekeminen sekä remontin aloitusajasta ja kestoajasta sopiminen
  5. Yhteydenpito tarvittaessa isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
  6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
  7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
  8. Kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

  Varaa ilmainen kartoituskäynti! Asiakaskäynnin jälkeen teemme remontista tarjouksen. Toteuttamiamme remontteja löytyy tästä linkistä

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa