Laatoituslistat | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Laatoituslistat

  Laatoituslistat viimeistelyyn ja koristeeksi

  Myymälästämme löytyy laaja valikoima laatoituslistoja märkätilojen viimeistelyyn, laattojen ulkokulmien suojaamiseen sekä erilaiseen koristeluun. Listat asennetaan nimensä mukaisesti laatoituksen yhteydessä.

  Upea valikoima monipuoliseen käyttöön

  Laatoituslistoilla viimeistelet laatoituksen. Laatoituslistoja löytyy yksinkertaisen tyylikkäistä innovatiivisiin ja huomiota herättäviin listoihin. Materiaaleina voi olla esimerkiksi ruostumaton teräs, alumiini tai muovi. Listoilla on helppo tehdä koristeraitoja laatoituksen väliin tai pienentää seinän laatoitusten väliin tulevia tasoeroja.

  Vaihtoehtoja monenlaiseen tilaan

  Valitse laatoitukseen ja käyttötarkoitukseen sopivat laatoituslistat monipuolisesta valikoimastamme. Sisustuksessa yksityiskohdat ovat tärkeitä, listoja myöten. Laatoituslistoja on myymälässämme saatavilla niin pyöreäreunaisena, nelikulmaisena ja L-muotoisena. Listoja on monen levyisenä niin ulkokulmiin kuin sisäkulmiin. Tämän lisäksi saatavana on erilaisia välilistoja. Taatusti persoonallisen lopputuloksen saat värillisillä listoilla. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan valikoimaan, tarjoamme kilpailukykyiset hinnat!

  Euroshrink – laatoituslistat

  Euroshrinkin laatoituslistoihin on sulatettu lasia ja kiveä alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen – näin on voitu luoda laaja, yli 200 yhdistelmän valikoima. Lisää laadukkaista laatoituslistoista: www.euroshrink.es.