Saunaremontti | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Saunaremontti

  Saunaremontti, viihtyisä sauna kotiin tai mökille

  Toteutamme saunaremontit suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä kattavalla sopimuksella. Uudistamme saunan toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi joko vaihtamalla saunan lauteet tai uusimalla kerralla koko saunatilan. Meiltä saat laadukkaan ja toiveita vastaavan yksilöllisen remontin niin kotiin kuin mökille. Toteutamme saunaremontit pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella.

  Saunaremonttiin kaikki saman katon alta

  Meiltä saat kaiken tarvittavan: höyrysaunat, infrapunasaunat, saunan lauteet, saunapaneelit ja kiukaat. Toimitamme infrapunasaunan nykyisen saunan tilalle tai rakennamme toiveidesi mukaisesti yhdistelmäsaunan, jossa on perinteisen kiukaan lisäksi infrapunamahdollisuus. Myymälässämme Järvenpäässä on esillä erilaisia Lumisaunat-saunan laudemalleja, Tähtisaunojen laudemalleja, Magnum-kiukaita sekä erilaisia paneeleita. Myös saunan valaistukseen löytyy vaihtoehtoja, led-valaistusta ja Cariitti-kuituvalaistusta.
  Valaistuksella voi luoda joko yleistä tunnelmaa tai korostaa tiettyä, tarkasti valikoitua upeaa yksityiskohtaa. Tule hakemaan inspiraatiota myymälästämme tai tutustu toteuttamiimme remontteihin Referenssit-sivulla.

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Saunaremontti hoidetaan suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Meiltä saat laadukkaan ja toiveitasi vastaavan yksilöllisen toteutuksen, joka uudistaa saunatilasi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Valikoimassamme on useita erilaisia laudemalleja, saunapaneeleita ja saunan kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai lauteet, sekin onnistuu. Laadukkaasti uusitussa saunassa on ilo rentoutua. Kylpyhuoneremonteista enemmän tästä linkistä

  Klassista, modernia vai perinteistä?

  Toteutamme saunaremontit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, oli tyyli tai visio mikä tahansa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa värien, materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Lopputuloksena on taatusti paitsi toiminnallinen ja helposti puhdistettava, myös esteettisesti kaunis sauna kovaan käyttöön, perheen ja ystävien kanssa vietettäviä saunailtoja varten.

  Avaimet käteen -periaatteella

  Asiakaskäynnillä käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat mittatiedot ja tekniset tiedot tarjousta varten. Ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen annamme tarjouksen. Teemme 3D-kuvat remonttiasiakkaillemme veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Taloyhtiötä varten täytämme tarvittaessa muutostyölomakkeen. Toteutamme lopuksi kohteen lopputarkastuksen ja luovutamme tehdystä työstä kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan.

  Avaimet käteen -paketin tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Remontissa tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Putki- sekä sähkötyöt hoitavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

  Saunaremontti laadukkailla materiaaleilla

  Kun haluat uusia vain saunapaneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu. Lumisaunat-lauteet sekä Tähtisaunat-lauteet tehdään laadukkaista materiaaleista, ja niitä löytyy monella erilaisella ilmeellä, moneen sisustustyyliin. Katso lisää malleja saunan lauteista:

  www.lumisaunat.fi
  www.tahtisaunat.fi
  https://www.cariitti.fi/


  Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa