Saunaremontti | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Saunaremontti

Saunaremontti, viihtyisä sauna kotiin tai mökille

Toteutamme saunaremontit suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä kattavalla sopimuksella. Uudistamme saunan toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi joko vaihtamalla saunan lauteet tai uusimalla kerralla koko saunatilan. Meiltä saat laadukkaan ja toiveita vastaavan yksilöllisen remontin niin kotiin kuin mökille. Toteutamme saunaremontit pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella.

Saunaremonttiin kaikki saman katon alta

Meiltä saat kaiken tarvittavan: höyrysaunat, infrapunasaunat, saunan lauteet, saunapaneelit ja kiukaat. Toimitamme infrapunasaunan nykyisen saunan tilalle tai rakennamme toiveidesi mukaisesti yhdistelmäsaunan, jossa on perinteisen kiukaan lisäksi infrapunamahdollisuus. Myymälässämme Järvenpäässä on esillä erilaisia Lumisaunat-saunan laudemalleja, Tähtisaunojen laudemalli, Magnum-kiukaita sekä erilaisia paneeleita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Myös saunan valaistukseen löytyy paljon vaihtoehtoja. Valaistuksella voi luoda joko yleistä tunnelmaa tai korostaa tiettyä, tarkasti valikoitua upeaa yksityiskohtaa. Tule hakemaan inspiraatiota myymälästämme tai tutustu toteuttamiimme remontteihin Referenssit-sivulla.

Klassista, modernia vai perinteistä?

Toteutamme saunaremontit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, oli tyyli tai visio mikä tahansa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa värien, materiaalien ja kalusteiden valinnassa. Lopputuloksena on taatusti paitsi toiminnallinen ja helposti puhdistettava, myös esteettisesti kaunis sauna kovaan käyttöön, perheen ja ystävien kanssa vietettäviä saunailtoja varten.

Avaimet käteen -periaatteella

Asiakaskäynnillä käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat mittatiedot ja tekniset tiedot tarjousta varten. Ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen annamme tarjouksen. Teemme 3D-kuvat remonttiasiakkaillemme veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Taloyhtiötä varten täytämme tarvittaessa muutostyölomakkeen. Toteutamme lopuksi kohteen lopputarkastuksen ja luovutamme tehdystä työstä kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan.

Avaimet käteen -paketin tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Remontissa tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan, ja LVI- ja sähkötyöt hoitavat luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme.

Saunaremontti vain laadukkaimmista materiaaleista

Kun haluat uusia vain saunapaneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu. Lumisaunat-lauteet sekä Tähtisaunat-lauteet tehdään vain laadukkaimmista materiaaleista, ja niitä löytyy monella erilaisella ilmeellä, moneen sisustustyyliin. Katso lisää malleja saunan lauteista:

www.lumisaunat.fi
www.tahtisaunat.fi


Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn