Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Klaukkala | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Klaukkala

  Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit huipputekijöiltä


  Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Palvelemme myös paikkakunnalla Klaukkala – kysy lisää tai pyydä tarjousta!

  Kylpyhuoneremontilla unelmien kylpyläosasto

  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi. Sen suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme aina kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin. Anna meidän toteuttaa toiveesi ja rakentaa kylpyhuoneestasi rentoutumisen keidas!

  Toteutamme myös saunaremontit ja kodinhoitohuoneremontit. Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Saunasi voi olla niin perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Kun haluat uusia vain saunanpaneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu. Toimiva kodinhoitohuone on saunan lisäksi yksi asunnon perusasioista. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot kodinhoitohuoneen laatoitukseen ja kalustukseen. Teemme toiveidesi mukaisen saunan tai kodinhoitohuoneen laadukkaasti!

  Kosteusmittauksen avulla varmuutta remonttiin

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto.

  Remonttityöt kokeneilta ja koulutetuilta tekijöiltä

  Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin.

  Kokonaisvaltaista palvelua

  Hoidamme remontit kokonaisvaltaisena toteutuksena alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi tulevan remontin laajuus sekä asiakkaan toiveet remontille. Ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen teemme tarjouksen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Löydät toteuttamiamme kohteita tästä linkistä

  Monipuolinen valikoima remontin toteuttamiseen

  Kaikenkattava myymälämme sijaitsee Järvenpäässä. Tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Valikoimastamme löydät niin laatat, kaakelit, sisustus- ja verhoilukivet, saunapaneelit, höyry- ja infrapunasaunat, kylpyhuonekalusteet, kodinhoitohuoneen kalusteet, hanat, pesualtaat ja WC-istuimet – kaiken mitä ikinä laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti myymälämme isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee mielellään ja auttaa kaikissa remontteihin liittyvissä kysymyksissä, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Palvelemme myös omatoimirakentajia sekä -remontoijia. 

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai tule vierailemaan myymäläämme!