Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Mäntsälä | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Mäntsälä

  Kaikenkattavat remonttipalvelut Mäntsälässä


  Meiltä saat kokonaispalvelun saman katon alta suunnittelusta toteutukseen. Hoidamme remontit avaimet käteen -periaatteella asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Teemme ammattitaidolla niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit kuin kosteusmittauksetkin. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit laadukkaasti! Toimialueeseemme kuuluu Mäntsälä sekä koko Uusimaa – ota yhteyttä!

  Kylpyhuoneremontti alusta loppuun ammattitaidolla

  Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti ovat merkittäviä investointeja. Suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta tulee paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito, joten voimme taata ammattitaitoisen työnjäljen. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Töistä saat aina kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin.

  Saunaremontti

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen tai kun haluat uusia vain saunan paneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Meiltä saat yhdellä sopimuksella saunaremontin suunnittelusta toteutukseen asti. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Tehdään saunastasi viihtyisä ja toimiva kokonaisuus!

  Kodinhoitohuoneremontti

  Hoidamme kodinhoitohuoneen remontit ammattitaidolla. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa kodinhoidon keskittämisen yhteen tilaan. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen. Teemme toiveidesi mukaisen kodinhoitohuoneen, josta on iloa joka päivä!

  Pinnoistustyö mikrosementillä

  Mikrosementti on värillinen sementtipohjainen mikrotasoite, jolla saa aidon betonipinnan tunnelman jokaiseen sisustuskokonaisuuteen. Laajasta värivalikoimasta löytyy taatusti vaihtoehto omaan sisustukseen. Mikrosementissä näkyy aina tekijän jälki, joten uniikki pinta on taattu. Mikäli mikrosementti tehdään märkätiloissa vanhojen laattojen päälle, tulee varmistaa, että alla oleva vesieristys on kunnossa.

  Kosteusmittaus

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistamme kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitämme myös esimerkiksi lattiakaivon ja läpivientien kunnon. Annamme aina mittauksesta kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin. Kun remonttisopimus on tehty, kosteusmittaus hyvitetään.

  Myymälässä monipuolinen valikoima remontin toteuttamiseen

  Asiantunteva henkilökuntamme palvelee Järvenpään myymälässämme. Tuotenäyttely helpottaa materiaalivalintojen tekemistä huomattavasti, sillä valikoimasta löytyy monipuolisesti laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu henkilökuntamme kanssa helposti isolta 3D-näytöltä. Teemme myös suunnitelmakuvat myymälässä. Löydät toteuttamiamme kohteita tästä linkistä

  Oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!