Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Kirkkonummi | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Kirkkonummi

  Kylpyhuoneremontit alan ammattilaiselta


  Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti vuosien kokemuksella, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Remontoimme laadukkaasti paikkakunnalla Kirkkonummi sekä koko Uudenmaan alueella – kysy lisää tai pyydä tarjous!

  Märkätilojen remontit kattavalla kokemuksella

  Kylpyhuoneremonttiin ja WC-remonttiin kannattaa panostaa. Pitkäikäinen ja käytännönläheinen lopputulos miellyttää myös visuaalisesti, kun suunnittelu on tehty huolella. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin.

  Hoidamme myös muut remontit, kuten saunaremontit ja kodinhoitohuoneiden remontit. Meiltä saat saunaan kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita, joista valita sopivimmat ja silmää miellyttävimmät vaihtoehdot. Pelkkä saunapaneeleiden tai saunan lauteiden uusiminen onnistuu myös. Käytännöllinen kodinhoitohuone puolestaan helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa pyykinpesun siirtämisen yhteen huoneeseen. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja.

  Kosteusmittaukset

  Teemme myös kosteusmittaukset märkätiloihin Cann 50 -pintakosteuden osoittimella kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään.

  Palvelua alusta loppuun asiantuntevasti

  Remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella, avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Valmistamme suunnitelmakuvat myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen, jolloin teemme myös 3D-kuvat veloituksetta ja tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.

  Tervetuloa myymäläämme – monipuolinen valikoima ja ensiluokkainen palvelu

  Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa. Autamme yksityisiä ja yrityksiä, palvelemme mielellämme myös omatoimirakentajia sekä -remontoijia.

  Myymälämme kattava tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Meiltä löydät runsaan valikoiman laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Saunan remonttia varten meiltä saat saunan lauteet, kiukaat ja paneelit sekä höyrysaunat ja infrapunasaunat. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä henkilökuntamme avulla.

  Kun haaveilet remontista Kirkkonummella, pyydä ilmainen kartoituskäynti.  Löydät toteuttamiamme kohteista tästä linkistä