Kylpyhuonetarvikkeet & Kylpyhuoneen sisustus | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneen sisustus

  Järjestys kylpyhuone- ja sisustustarvikkeilla

  Sujuva arki varmistetaan käytännönläheisillä, tarpeisiin soveltuvilla tarvikkeilla. Kylpyhuone- ja sisustustarvikkeet takaavat, että kylpyhuoneessa kaikella on paikkansa. Oikeiden valintojen avulla nautit helppohoitoisesta, siististä ja turvallisesta kylpyhuoneesta aamuin illoin. Tervetuloa myymälään tutustumaan valikoimaamme!

  Viimeistele kylpyhuone laadukkailla tarvikkeilla

  Kylpyhuoneesta tulee toimiva tilaan soveltuvien kylpyhuonetarvikkeiden ja sisustustarvikkeiden avulla. Yksilölliset, tarpeisiin soveltuvat tarvikkeet huolehtivat arjen sujumisesta. Kun kaikki purkit ja purnukat ovat omilla paikoillaan, myös kylpyhuoneen turvallisuus on taattu. Kylpyhuonetta sisustaessa on hyvä ottaa huomioon koko perheen toimintojen lisäksi myös mahdolliset vieraat; tarvitaanko esimerkiksi pyyhekoukkuja useampia kuin mitä aiemmin on ollut käytössä? Ei ole myöskään ihan sama, millaisen WC-paperitelineen valitsee, sillä esimerkiksi kylpyhuoneen koko ja muoto määrittelevät telineen sijainnin.

  Huomioi pienetkin yksityiskohdat

  Kylpyhuone on niin pienien kuin isojen tarvikkeiden kokonaisuus. Tilan viihtyvyyteen ja toimivuuteen kannattaa panostaa jokapäiväisen järjestyksen luomiseksi. Pyyhekoukut, WC- paperitelineet, suihkukorit sekä peilit auttavat rakentamaan yksilöllisen, asukkailleen sopivan tilan. Käytännöllisyyden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös niiden kaikista välttämättömimpien tarvikkeiden ulkonäköön, jotta sisustus nivoutuu yhdenmukaiseksi, ja kylpyhuoneesta tulee pitkäikäinen. Yksityiskohdat tekevät unelmiesi kylpyhuoneen.

  Varaa tilaa säilytykseen riittävästi

  Kyse ei välttämättä ole siitä, että tavaraa olisi kotona liikaa. Usein kyse on säilytystilan riittämättömyydestä. Kylpyhuoneessa saatetaan säilyttää kylpyhuoneen pesuaineita, shampoita, pyyhkeitä, meikkejä, sekä jopa lääkkeitä. Kaikelle tälle olisi hyvä etukäteen miettiä järjestyksen ylläpitämiseksi selkeä oma paikka.

  Kylpyhuoneen sisustus – vain paras on kyllin hyvää

  Erilaisten kylpyhuone- ja sisustustarvikkeiden avulla järjestys on taattu. Myymälästämme löydät paljon laadukkaita ja pitkäikäisiä ratkaisuja kylpyhuoneen sisustukseen!

  Smedbo – Kylpyhuonetarvikkeita skandinaavisella muotoilulla

  Smedbon kylpyhuonesarjat ovat tunnettuja laadustaan. Jatkuva tekninen tuotekehitys sekä skandinaavinen muotoilu ovat Smedbon valttikortteja. Tuotevalikoimassa on yli 400 erilaista kylpyhuonetarviketta koukuista ja WC-paperitelineistä peileihin ja suihkukoreihin saakka. Smedbon kylpyhuonetarvikkeet valmistetaan ja testataan korkeiden standardien mukaan. Tervetuloa tutustumaan Smedbo tuotteisiin myymäläämme. Lisätietoa valmistajan kotisivuilta: www.smedbo.fi.