Kylpyammeet | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyammeet

  Nosta kylpyhuoneen tasoa kylpyammeella

  Kylpyammeesta tulee usein kylpyhuoneen itsestäänselvä keskipiste. Se ei oikeastaan ole mikään ihme; ihanan lämmin kylpy on rentouttava ja tuo ylellisyyttä arkeen.

  Vaihtoehtoja ammeen valitsemiseen

  Ammeen valinnassa kannattaa huomioida kaikki sen käyttäjät; jos käyttäjiä on perheessä useampia, on otettava huomioon materiaalien kestävyyden lisäksi puhdistamisen helppous. Kylpyammeita on saatavana usein sekä liukastumisenestokäsiteltyinä että erityisellä pintakäsittelyllä, joka helpottaa ammeen puhdistamista. Kylpyammeita on valikoimassamme tassuammeista istuma-ammeisiin.

  Tassuamme

  Tassuammeet luovat luksusta upealla ulkonäöllään. Voit valita ammejalat muun kylpyhuoneen sisustuksen ja makusi mukaan. Tassuamme tuo tunnelmaa ja persoonallisuutta kylpyhuoneeseen.

  Upotettava amme

  Upotettavia ammeita on saatavana pintakäsiteltyinä, mikä auttaa suojaamaan ammetta lialta ja kalkkisaostumilta. Voit myös valita toimivan liukuestekäsittelyn, joka tekee ammeestasi turvallisemman.

  Kylpyammeet ilman kehikkoa

  Kylpyammeet ilman kehikkoa ovat muotoilultaan siistejä ja moderneja, ja niitä on saatavana monia eri malleja ja kokoja. Lisäksi tarvitset koko- tai puolietulevykehikon. Valikoimassamme on monia värejä, joista valita – näin saat aina sisustukseen sopivan kokonaisuuden.

  Kylpyamme etulevykehikolla

  Kylpyammeen etulevykehikot ovat vaihdettavia ja niitä on monenvärisiä, jotta löydät taatusti sisustukseen soveltuvan ammeratkaisun. Kätevät kylpyammeen etulevykehikot piilottavat liitännät, ja voit helposti nostaa etulevypaneelin alaosan ylös ammeen alaosan siivouksen ajaksi.

  Istuma-amme

  Istuma-amme on täydellinen pieneen kylpyhuoneeseen, ja sitä voi näppärästi täydentää hyödyllisillä lisätarvikkeilla.

  Valitse laadukas, pitkäikäinen amme

  Tervetuloa tutustumaan myymälämme valikoimaan. Edustamamme laadukkaat merkit varmistavat pitkäaikaisen käyttömukavuuden. Tuo ammeella luksusta arkeen!

  Svedbergs – tavoitteena täydellinen kylpyhuone

  Svedbergsin valikoimaan kuuluu niin suihkukaapit, suihkukulmat kuin suihkuseinät sekä erilaiset kylpyammeet ja hieronta-ammeet. Voit valita kylpyhuoneesi kaikki tuotteet laadukkaista Svedbergs-tuotteista. Lue lisää: www.svedbergs.fi.

  Gustavsberg – pohjoismaista designia innovatiivisilla ratkaisuilla

  Gustavsberg edustaa pohjoismaista designia. Gustavsbergin valikoimasta löytyy niin tassuammeet kuin upotettavat ammeet. Tehtävänä on tarjota innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin. Tutustu lisää valikoimaan valmistajan kotisivuilta: www.gustavsberg.fi.