Saunan lauteet - upea Lumisaunat -mallisto | LaattaBest

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ!

Please leave this field empty.

Saunan lauteet – Lumisaunat

Saunan lauteet – Lumisaunat mallisto


Saunan lämpö yhdistettynä nykyaikaiseen, yksilölliseen tunnelmaan ja viihtyvyyteen saunassa ovat synnyttäneet upean Lumisaunat saunanlaude-malliston.

Mallisto koostuu kuudesta erilaisesta laudemallista retrosta trendiin. Myymälässämme on esillä useita saunan laudemalleja. Meiltä löytyy myös muita saunan sisustusratkaisuja, valaistus, lasiseinät, erilaiset saunapaneelit sekä sisustuskivet.

Saunan lauteet valmistetaan aina yksilöllisesti saunan mittojen mukaan Suomessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet pidentävät lauteiden elinikää huomattavasti. Irrotettavien osien ansiosta saunan puhdistaminen on helppoa. Malliston laudemallit muuntautuvat erilaisiin ratkaisuihin. Useimmat sähkökiukaat saadaan integroitua alalauteeseen. Laudemateriaaleina mm. haapa, tervaleppä, jättiläistuija, lämpöhaapa, radiata lämpömänty sekä tulipuu.

Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko, sekä oven ja kiukaan sijainti.

Lumitähti

Lumitähti on klassisen tyylikäs laudemalli. Etureunan pyöristys tuo ilmeeseen pehmeän ja viimeistellun vaikutelman. Ylä- ja alalauteen välillä säleikkö.

Lumiretro

Lauteet henkivät selkeälinjaista nykyaikaista tyyliä. Ylä- ja alalauteen välillä oleva säleikkö varmistaa turvallisen saunomisen.

Lumitrendi

Laudemalli on tyylikästä yksinkertaista tyyliä edustava malli. Lumitrendi 140 laudepuut ovat saatavilla viidestä eri materiaalivaihtoehdosta.
Lumitrendi 185 on saatavissa leveästä lämpökäsitellystä radiata männystä.

Lumidesign

Tyylikäs peruslaudemalli, jossa ripaus pehmeyttä eli pyöristetyt kulmat. Lumidesign tekee pienestäkin saunasta viimeistellyn ja tyylikkään

Luminormi

Luminormi-laudemalli on laude, jossa yhdistyy tyylikäs ulkoasu ja laadusta tinkimätön työnjälki, sekä kilpailukykyinen hinta.

 

Pyydä tarjous tyylikkäistä ja laadukkaista, kotimaisista Lumisaunat-valmislauteista joko asennettuna tai laudetoimituksena. Lauteiden toimitusaika on keskimäärin 2 viikkoa.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa