[contact-form-7 404 "Not Found"]

Saunan lauteet, valmislauteet Lumisaunat ja Tähtisaunat.

Saunan lauteet – Valmislauteet Lumisaunat ja Tähtisaunat
sekä kotimaiset Magnum-kiukaat.
8 mallisaunaa!

Panosta saunomiseen valitsemalla laadukkaat,  Suomessa tehdyt saunan valmislauteet. Oman maun ja tilan mukaan valitut saunan lauteet varmistavat viihtyisän lopputuloksen. Miellyttävä ja toimiva saunakokonaisuus takaa rentoutumisen ja viihtymisen. Meillä on esillä 8 erilaista saunanlaude mallia, valaistuksineen (Cariitti sekä Saas) kiukaineen.

Monipuoliset ratkaisut saunaan

Saunassa nautitaan omasta ajasta tai rentoudutaan porukalla. Valikoimastamme saatavat saunan lauteet valmistetaan aina yksilöllisesti saunan mittojen mukaan Suomessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet pidentävät lauteiden elinikää huomattavasti. Lauteissa olevien irrotettavien osien ansiosta saunan puhdistaminen on helppoa. Saunan uudistaminen nostaa koko kodin arvoa. Meiltä löytyy saunaan  kotimaiset Magnum-kiukaat ja paneelit, sekä muita saunan sisustusratkaisuja sisustuskivistä lähtien.

Materiaalivaihtoehtoja

Malliston laudemallit muuntautuvat erilaisiin ratkaisuihin, ja useimmat sähkökiukaat saadaan integroitua alalauteeseen. Laudemateriaaleina ovat mm. haapa, tervaleppä, jättiläistuija, lämpöhaapa, radiata lämpömänty, american Royal sekä tulipuu. Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko sekä oven ja kiukaan sijainti.

Lumisaunat mallisto myymälämme valikoimassa

Saunan lämpö yhdistettynä nykyaikaiseen, yksilölliseen tunnelmaan ja viihtyvyyteen saunassa ovat synnyttäneet upean Lumisaunat saunanlaude-malliston. Mallisto koostuu kuudesta erilaisesta laudemallista retrosta trendiin.

Lumiretro

Lauteet henkivät selkeälinjaista ja nykyaikaista tyyliä. Ylä- ja alalauteen välillä oleva säleikkö varmistaa turvallisen saunomisen. Lauteet muuntautuvat monenlaisiin ratkaisuihin.

Lumitähti

Lumitähti on klassisen tyylikäs laudemalli. Etureunan pyöristys tuo ilmeeseen pehmeän ja viimeistellyn vaikutelman. Lauteet valmistetaan yksilöllisesti saunan mittojen mukaan.

Lumitrendi

Laudemalli on tyylikästä yksinkertaista tyyliä edustava malli. Lumitrendi 140 mm -laudepuut on saatavilla viidestä eri materiaalivaihtoehdosta. Lumitrendi 185 mm -laudepuut on saatavissa leveästä lämpökäsitellystä radiata männystä.

Lumidesign

Tyylikäs peruslaudemalli, jossa ripaus pehmeyttä pyöristetyillä kulmilla. Lumidesign tekee pienestäkin saunasta viimeistellyn ja tyylikkään. Lumidesign-laudemalliin on saatavana myös välirimoitus ylä- ja alalauteen väliin.

Luminormi

Luminormi-laudemalli on laude, jossa yhdistyy tyylikäs ulkoasu, laadusta tinkimätön työnjälki, sekä kilpailukykyinen hinta. Laudetoimitus sisältää ylä- ja alalauteen, selkänojan, kiukaan kaiteen, portaan, kiinnitystarvikkeet sekä asennus- ja huolto-ohjeen.

Henkilökuntamme auttaa sinua löytämään lauderatkaisun, joka sopii parhaiten toiveisiisi ja tarpeisiisi. Pyydä tarjous tyylikkäistä ja laadukkaista, kotimaisista Lumisaunat-valmislauteista joko asennettuna tai laudetoimituksena. Lauteiden toimitusaika on keskimäärin noin 2 viikkoa. Lue lisää Lumisaunat-lauteista: http://www.lumisaunat.fi.

Tähtisaunat-lauteet

Tähtisaunojen saunan lauteet tehdään mittatilaustyönä Hollolassa puuseppien toimesta.

Alalauderakenne on tehty niin, että välissä olevat runkopuut pystyy purkamaan siivouksen ajaksi pois tieltä ilman mitään työkaluja. Runkopuut istuvat Tähtisaunojen itse suunnitteleman palkkikengän päällä ja ne vain nostetaan pois siivouksen ajaksi. Älä siis pelkää pyytää tarjousta koko saunan peittävistä kokonaisuuksista.
Tähtisaunat valmistaa pyöreää ja suoraviivaista muotoa, tai jotain siltä väliltä.

TähtisaunatKuvahaun tulos haulle cariitti logo  -valo tekee tilan

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn