Tapwell sekä muut hanamerkit | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hanat keittiöön, kylpyhuoneeseen, WC-tilaan

  Hanat kodin tiloihin

  Meiltä löydät laajan malliston laadukkaita hanoja keittiöön, WC-tilaan ja suihkutiloihin.
  Meiltä on saatavilla mm. Tapwellin, Damixan, Gustavsbergin, Hansgrohen, Grohen ja Oraksen laatua. Tarjouksemme kannattaa kysyä.

  Valitse hana käytön mukaan

  Kaikki kodin hanat ovat käytössä päivittäin, useaan kertaan päivässä. Toimiva kylpyhuoneen hana takaa, että arki toimii muitta mutkitta. Askareet sujuvat asianmukaisen hanan ansiosta hampaiden pesusta käsien pesuun. Keittiössä ulosvedettävä hana helpottaa esimerkiksi peltien ja muiden isojen astioiden pesua. Laadukkaalla hanalla voi myös vaikuttaa veden kulutuksen vähentämiseen.

  Oman maun mukaisesti

  Valitsemalla tyylikkään hanan voit vaikuttaa kylpyhuoneen kokonaisuuteen. Valikoimastamme löydät upeasti muotoillut hanat, joiden avulla kylpyhuonetta voi vaivattomasti uudistaa. Kestävällä suihku- tai pesuallashanalla huolehdit myös turvallisuudesta, sillä voit taata, että suihkuveden lämpötila pysyy halutunlaisena. Valitse kylpyhuoneeseen, keittiöön ja vessaan käyttömukavuutta parantavat hanat. Löydät laajasta valikoimastamme jokaiseen tilaan sopivat hanat haluamillasi ominaisuuksilla. Näyttelyssämme on esillä hanoja myös seuraavissa väreissä ja materiaaleissa: messinki, musta, rose ja mustakromi.

  Laatua ja tyylikästä muotoilua

   

  Tapwell – monipuolinen valikoima

  Tapwell valmistaa kylpyhuoneen ja keittiön hanoja Italiassa. Muotoilua sopivaan hintaan. Jokainen hana käy läpi perusteellisen laaduntarkastuksen. Hanat testatataan ennen toimitusta asiakkaille. Perinteisen kromin lisäksi on saatavilla esimerkiksi messinki, kupari, mattamusta, rosekulta, valkokulta sekä kromi mustana. Tutustu laajaan mallistoon. Valmistajan kotisivut: www.tapwell.fi.

  Damixa – innovatiivista muotoilua

  Damixan tavoitteena on kuulua kotitalouksien hanojen valmistajien kärkijoukkoon. Hanat ovat tanskalaista suunnittelua, laatu ensiluokkaista ja muotoilu viimeiseen asti tyylikästä. Tuotteiden korkea laatu varmistetaan suunnittelemalla, kokoamalla ja testaamalla hanat Tanskassa. Osassa Damixan malleissa on uusi innovatiivinen järjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa hanasi uuteen nopeasti eikä vedentuloa tarvitse katkaista. Tutustu lisää: www.damixa.fi.

  Muut edustamamme tuotemerkit, kilpailukykyiseen hintaan:

  Oras, tutustu lisää: www.oras.com
  Hansgrohe, lisätietoja: www.hansgrohe.fi
  Gustavsberg, valmistajan kotisivut: www.gustavsberg.fi

   

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa