WC-istuimet & Seinä-WC | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  WC-istuimet & Seinä-WC

  WC-istuin tilan ja tarpeen mukaan

  Jokapäiväisessä käytössä olevan WC-istuimen tulee olla tilaan sopivan muotoilun lisäksi kestävä ja pitkäikäinen. Valitse WC-istuin huolella – autamme valinnassa mielellämme!

  Vaihtoehtoina Seinä-WC tai perinteinen WC-istuin

  Seinä-WC:n ja WC-istuimen toimintaperiaatteet sekä huolto ovat samanlaisia. Suurin eroavaisuus on kiinnityksessä. Seinä-WC voidaan saada mahtumaan jopa pienempään tilaan kuin perinteinen, ja sen voi huoletta asentaa lattiakaivottomaan tilaan, sillä vesiliitos tehdään säiliön sisäpuolelle. Näin vahinkotilanteessa mahdollinen vuoto ei valu lattialle kuten lattiaan kiinnitettävässä WC- istuimessa. Kun haluat vaihtaa seinä-WC:n perinteisen mallin tilalle, viemärin paikkaa ei tarvitse siirtää, sillä se voidaan asentaa täysin samaan paikkaan WC-istuimen tilalle.

  Seinä-WC:n puhdistus on nopeampaa, helpompaa ja perusteellisempaa, kun WC:n alla oleva lattiatila jää vapaaksi. Siksi se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi paikkoihin, jossa hygieenisyys on erittäin tärkeää; julkisissa tiloissa seinä-WC on paljon helpompi siivota. Myös huuhtelukoneisto on suojassa rikkoontumisilta, Seinä-WC:ssä säiliön ja takaseinän väliin jäävä rako jää koteloinnin sisään piiloon.

  Seinä-WC kokonaisuutena

  Seinä-WC:n kokonaisuuteen on helppo vaikuttaa, sillä vaihtoehtoja on runsaasti. Aluksi valitaan tilaan soveltuvin seinä-WC sekä siihen huuhtelupainike. Seuraavaksi valitaan mieleinen istuin ja istuinkansi. Huuhtelukoneistoon voi valita eri huuhtelumäärien säädöt; joko ison tai pienen huuhtelun sekä vaihtoehtoisesti yksitoimisen huuhtelupainikkeen. Istuinkannen avulla vessaan saadaan persoonallisuutta. Kanneksi voidaan valita pehmeä tai kova istuin.

  Monipuoliset mallit ja vaihtoehdot

  WC-istuimia on eri korkuisia ja syvyisiä. WC-istuimen valinnassa kannattaa ottaa myös huomioon se, että valittu malli vaikuttaa talouden vedenkulutukseen. Korkea malli sopii erityisesti pitkille henkilöille tai vanhuksille. Lyhyt malli taas vapauttaa ahtaissa tiloissa muutaman sentin muuhun käyttöön pienemmän vesisäiliön ansiosta. Huuhtelukauluksettomat istuimet lisäävät hygieniaa kylpyhuoneessa. Osassa malleissa on lisäksi integroitu raikastin sekä helposti puhdistettava lasite. WC-istuimen molemmille puolille kannattaa jättää riittävästi tilaa muuta asiointia varten.

  Valikoima alan merkkivalmistajilta

  Myymälässämme on monipuolinen valikoima WC-istuimia ja seinä-WC:itä alan merkkivalmistajilta.

  LIV – seinä WC:t ammattilaiselta

  LIV on Fluidmaster Inc:n tuotemerkki. Pitkä kokemus ja osaavat tekijät varmistavat tuotteiden laadukkuuden ja luotettavuuden, ja kestäviä tuotteita on tarjolla niin julkisiin kohteisiin kuin kotitalouksiinkin. LIV-asennuselementteihin sopivat kaikkien valmistajien istuimet. Kaikki huuhtelukoneistot ovat C-merkittyjä 1. ääniluokan tuotteita. Maahantuojan kotisivut: www.jsjkylpytilat.fi.

  IDO – suomalaista laatua kylpyhuoneeseen

  IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys. IDO on jo vuosia tehnyt kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Lähtökohtana on aina hyvä sekä innostava muotoilu. IDO-tuotteet valmistetaan Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa. Tutustu WC-valikoimaan valmistajan kotisivuilta: www.ido.fi.