Suihkut | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Suihkut

  Suihkumalleja joka lähtöön

  Rentouttava ja virkistävä suihku antaa puhtia päivään. Kävit suihkussa sitten aamulla tai illalla, on tärkeää, että suihku on valittu omien tarpeiden mukaan. Suihkun erilaiset toiminnot antavat mahdollisuuden nautinnolliseen suihkukäyntiin. Valikoimastamme löytyy mm. sadesuihkut, suihkuhanat ja termostaatit, suihkuhanat suihkusetillä, suihkuletkut ja käsisuihkut.

  Valitse perinteinen tai moderni suihkumalli

  Ei ole ihan sama, millaisen suihkumallin valitset kylpyhuoneeseen. Arkisesta suihkukäynnistä saa luksusta valitsemalla käyttöön suihkun hierontaominaisuuksilla tai asennuttamalla sadesuihkun, jonka avulla suihkussa käynnistä muodostuu päivän paras hetki, oikea spa-elämys. Suihkumallin valinnalla luot kylpyhuoneeseen haluamasi tunnelman. Suihkuista on olemassa monia erilaisia värejä, joilla voit tuoda yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen ja viimeistellä sisustuksen. Suihkut voivat olla myös niin neliön muotoisia kuin pyöreitä.

  Suihkujen monipuoliset ominaisuudet

  Suihkusta saa halutessaan monikäyttöisen erilaisilla säätömahdollisuuksilla ja ominaisuuksilla. Suihkukäynnin aikana voit parhaimmillaan määrittää ja säätää veden lämmön, suihkun korkeuden sekä muut valitsemasi lisäominaisuudet. Voit valita halutessasi suihkun, jossa on mahdollisuus muuttaa vedentulon voimakkuutta ja vedentulon mallia. Suihkuhanoja on saatavilla niin termostaattitoiminnoilla kuin yksiotehanana. Valitse ominaisuudet oman ja koko perheen käytön mukaan.

  Tyylikäs kokonaisuus suihkutiloihin

  Valikoimastamme saa luotua laadukkaan ja kestävän suihkukokonaisuuden erilaisilla suihkuvarsilla ja -letkuilla sekä esimerkiksi käsisuihkuilla. Tyylikkäät, aikaa kestävät ratkaisut mahdollistavat rentoutumisen kotona omissa suihkutiloissa. Kun valitset suihkusetin, saat kaiken valmiina suihkunsekoittajaa ja hanaa lukuun ottamatta.

  Ensiluokkaista laatua kylpyhuoneeseen

  Etsit sitten koko sadesuihkusettiä termostaatilla ja yläsuihkulla tai sadesuihkua asennettavaksi vanhaan sekoittajaan, meiltä löydät suihkumallit jokaiseen kylpyhuoneeseen! Tervetuloa myymäläämme tutustumaan!

  Damixa – ensiluokkaista laatua

  Damixan suihkut ovat tanskalaista suunnittelua, laatu ensiluokkaista ja muotoilu viimeiseen asti tyylikästä. Ajaton muotoilu ilahduttaa käyttäjää vuosienkin kuluttua. Tutustu lisää: www.damixa.fi.

  Oras – käytännöllisyyttä arkeen

  Oras suunnittelee tuotteet käyttöä varten. Suunnittelun kulmakivinä ovat toiminnallisuus, ajaton muotoilu, ympäristöystävällisyys sekä kestävyys. Tutustu Oraksen mallistoon: https://www.oras.com.

  Gustavsberg – monipuolinen, laadukas valikoima

  Gustafsberg haluaa tarjota innovatiivisia kylpyhuoneratkaisuja, jotka tekevät arkipäivän askareista helpompia. Vaihtoehtoina on kiinteitä suihkusettejä, Coloricin suihkusetti värillisellä tangolla sekä perinteisempiä suihkusettejä. Laatu, toimivuus ja puhtaat muodot ovat yhteistä kaikille suihkusettimalleille. Lue lisää: https://www.gustavsberg.com/fi.

   

        

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa