Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Kauniainen | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Saunaremontti & Kylpyhuoneremontti Kauniainen

  Ammattitaitoiset ja asiantuntevat remonttipalvelut Kauniaisissa


  Meiltä saat remonttipalvelut vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja tarpeet huomioon ottaen. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Toimialueenamme on Kauniainen sekä muu Uusimaa. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

  Kylpyhuoneremontti ammattitaidolla

  Kypyhuoneen suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta saadaan asiakkaan näköinen, toimiva ja pitkäikäinen sekä esteettisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu aloitetaan kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Valikoimastamme löytyy taatusti laattamallit, kalusteet sekä hanat kaikkiin toiveisiin.

  Remonttimiehillämme on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme säännöllisesti tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Töistä teemme kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin myöhempää käyttöä varten.

  Remontit sauna- ja kodinhoitohuoneremonteista pinnoitustöihin

  Toteutamme saunaasi toiveiden mukaisesti kerralla kaiken aina lauteista alkaen tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi pelkän paneeleiden vaihdon. Meiltä saat laadukkaan ja yksilöllisen toteutuksen, joka uudistaa saunatilasi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Käytännöllinen kodinhoitohuone puolestaan mahdollistaa kaiken kodinhoidon siirtämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen.

  Kosteusmittaukset märkätiloihin

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin ammattitaidolla. Remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittauksen kustannukset hyvitetään. Saat mittauksen jälkeen aina kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin. Kosteusmittaus toteutetaan luotettavalla Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla mittauskäynnillä tarkistamme kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitämme myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunnon.

  Palvelua kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella

  Toteutamme remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Käynnin jälkeen teemme tarjouksen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -remontit tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.
  Toteuttamiamme kohteita löydät tästä linkistä

  Myymälässämme kattava valikoima pintamateriaaleja

  Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Meiltä löydät myös saunan lauteet, kiukaat ja saunapaneelit sekä höyrysaunat ja infrapunasaunat. Myymälässämme remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu 3D-näytöltä. Palvelemme sinua kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse pinnoitustyöstä tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta.

  Remontoimme koteja Kauniaisissa sekä koko Uudenmaan alueella. Kysy lisää tai tilaa ilmainen kartoituskäynti!