Saunaremontti & Kylpyhuoneremontti Hyvinkää | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Saunaremontti & Kylpyhuoneremontti Hyvinkää

  Remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun Hyvinkäällä


  Meiltä saat remonttipalvelut vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Tutustu palveluihimme lisää – toimimme Hyvinkään ja muun Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Luotettavasti ja joustavasti avaimet käteen -periaatteella

  Kokonaisvaltainen toteutus tehdään alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, kartoitamme remontin laajuuden sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Mikäli saamasi tarjous miellyttää, sovimme seuraavaksi tapaamisen myymäläämme, jolloin voimme tarkentaa toiveet käytettävistä materiaaleista ja kalusteista. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme. Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Teemme remonttiasiakkaille 3D-kuvat veloituksetta, ja myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Toteuttamiamme kohteita löydät tästä linkistä

  Kylpyhuone toiveiden ja tarpeiden mukaan

  Toteutamme kylpyhuoneremontit ja WC-remontit yksilöllisesti, ja luomme kylpyhuoneesta haaveidesi kotikylpylän hemmottelua ja rentoutumista varten! Valikoimastamme on saatavilla satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on pitkäikäiset ja luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Töistä teemme aina loppuraportin.

  Saunaremontit

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen tai vain saunapaneelit. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Laadukkaasti uusitussa saunassa on ilo rentoutua! Hoidamme myös kodinhoitohuoneremontit arjen pyörittämisen helpottamiseksi. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin kodinhoitohuoneen laatoitukseen kuin kalustukseen.

  Luotettava kosteusmittaus märkätiloihin

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto.

  Myymälästämme kaikki tuotteet onnistuneeseen remonttiin

  Kaikenkattava myymälämme sijaitsee Järvenpäässä. Tuotenäyttelymme helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Meiltä löytyvät myös suomalaisen kodin ehdottomat elementit kuten saunan lauteet, kiukaat ja paneelit. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa – autamme mielellämme!

  Remonttipalvelumme ovat käytettävissänne Hyvinkäällä sekä muualla Uudenmaan alueella. 

  Kun haluat uudistaa saunan tai tehdä kokonaisvaltaisen remontin kylpyhuoneeseen laadukkaasti, ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme!