Kylpyhuoneremontti Vantaa | Saunaremontti, WC-remontti - LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Saunaremontti & Kylpyhuoneremontti Vantaa

  Remonttipalvelut laaja-alaisesti ja laadukkaasti Vantaalla


  Hoidamme vuosien kokemuksella niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimialueenamme on Vantaa sekä koko muu Uusimaa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!

  Remontit luotettavasti ja ammattitaidolla

  Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen sekä otamme ylös tarvittavat tiedot. Avaimet käteen -paketit tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Remonttiasiakkaillemme teemme 3D-kuvat veloituksetta, ja tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.

  Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Töistä teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin.

  Kutsuva kylpyhuone remontin avulla

  Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen ammattitaidolla. Kylpyhuone- tai WC-remontti on investointi, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. Valikoimastamme löydät taatusti tarpeisiisi ja toiveisiisi soveltuvat laattamallit, kalusteet ja hanat – kaiken millä voimme toteuttaa unelmiesi kylpyläosaston! Asiakkaanamme voit valita pintamateriaalit ja kalusteet muualtakin.
  Huolella tehty kylpyhuoneremontti nostaa myös asunnon arvoa. Toteuttamiamme kohteita löytyy tästä linkistä

  Saunaremontilla viihtyisä, yksilöllinen saunatila

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Meiltä saat laadukkaan, yksilöllisen toteutuksen, jonka ansiosta jokainen saunomiskerta tuntuu luksukselta. Valikoimamme laudemalleista, paneeleista ja kiukaista on helppo valita omaan saunaan sopivimmat vaihtoehdot. Laadukas sauna takaa rentoutumisen. Myymälässämme mm. 8 erilaista mallisaunaa.

  Kodinhoitohuoneremontit tai pinnoitustyöt

  Hoidamme myös kodinhoitohuoneen remontit. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa pyykinpesun siirtämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löytyy vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen.

  Selvitä kosteustaso kosteusmittauksella

  Kosteusmittaukset märkätiloihin tekee aina koulutettu ja ammattitaitoinen mittaaja. Jokaisen mittauksen jälkeen toimitamme kirjallisen ja valokuvallisen raportin. Kosteusmittaus toteutetaan luotettavalla Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Tarkistamme ja selvitämme kerralla mm. kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista.

  Myymälästä helpotusta tuote- ja materiaalivalintoihin

  Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Meiltä löytyvät myös suomalaisen kodin ehdottomat elementit, kuten saunan lauteet, kiukaat ja paneelit sekä höyrysaunat ja infrapunasaunat. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Palvelemme myymälässä kaikissa remonttiasioissa.

  Toteutamme remontit Vantaan sekä koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä!