Pesualtaat & Lavuaarit | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Pesualtaat & Lavuaarit

  Erimallisia ja -tyylisiä pesualtaita ja lavuaareja

  Pesualtaat eli lavuaarit ovat jokapäiväisessä käytössä. On siis mietittävä tarkoin, mikä malli soveltuu omaan käyttötarkoitukseen ja millaiseen tilaan allas on tulossa. Käyttötarkoitukseen soveltuva allas helpottaa arjen toimintoja ja parhaimmillaan vähentää vedenkulutusta, kun altaaseen on valittu altaaseen soveltuva hana.

  Pesualtaan ominaisuudet tilan ja käyttötarkoituksen mukaisesti

  Lavuaarin on paitsi sovittava tilaan toiminnoiltaan ja malliltaan, myös toimittava tyylillisesti muun sisustuksen kanssa. Valikoimastamme on valittavissa pesualtaat niin tason päälle kuin tasoon upotettavaksi sekä esimerkiksi seinään kiinnitettäväksi. Vaihtoehtona on esimerkiksi moderni malja-allas, joka asennetaan tason päälle. Altaat voivat olla pyöreitä, suorakulmaisia tai neliön mallisia. Yleisimpiä materiaaleja ovat teräs, komposiitti ja posliini. Malja-allasta on saatavilla esimerkiksi niin posliinisena, lasisena, puisena, kivisenä kuin keraamisena. Meiltä löydät niin perinteiset kuin modernit pesualtaat.

  Arjen kestävät altaat

  Pesualtaat ovat kovalla käytöllä ja kulutuksella päivittäin. Valikoimastamme löydät pesualtaat niin pieniin kuin isoihin tiloihin: keittiöön, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai vessaan. Keittiön, vessan ja kodinhoitohuoneen altailla on eri käyttötarkoitukset, joten altaan valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa, sekä niiden ominaisuuksia kannattaa punnita ennen ostopäätöstä. Esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen asennettavaa allasta voidaan hyödyntää pyykinpesuun tai vaikka harrastusvermeiden huuhteluun.

  Yhteensopiva hana pesualtaseen

  Pesualtaan ja hanan sovittamisessa on tärkeää ottaa huomioon altaan koko. Hanan on oltava pesualtaaseen soveltuva niin, että altaalla on helppo hoitaa esimerkiksi käsien pesu tai kodinhoitohuoneen arkiaskareet ilman vesiroiskeita. Kylpyhuoneeseen tai vessaan on myös mietittävä bidette-käsisuihkun tarpeellisuus. Autamme myymälässämme mallien ja materiaalien valinnassa sekä hanan ja altaan yhteen sovittamisessa.

  Laaja valikoima malleja ja materiaaleja

  Myymälämme valikoimasta löytyy taatusti sekä silmää miellyttävä että malliltaan sopivin allas jokaiseen tilaan. Tervetuloa myymäläämme Järvenpäähän!

  IDO – suomalaiset pesualtaat kylpyhuoneeseen

  IDO Kylpyhuone Oy on suomalainen yritys, joka myös valmistaa tuotteet Suomessa. Ido on jo vuosia tehnyt kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. Tutustu valmistajan kotisivuilla erilaisiin allasmalleihin: www.ido.fi.