Näyttelystä – 50-60 %

Damixa-hanoja, Tapwell-hanoja, Svedbergs-kalusteita

Tule valitsemaan omasi

Tapwell Honey kulta

Tapwell Honey kulta

Kotitalousvähennys 2023 sekä Rahoitusmahdollisuus

Kuinka paljon vähennystä voi saada?

Kotitalousvähennys on maksimissaan 2 250 euroa vuodessa. Omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

Vähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen.

Jos verot eivät riitä vähennyksen tekemiseen, tai vähennys ylittää enimmäismäärän, Verohallinto vähentää automaattisesti vähentämättä jääneen määrän puolison veroista. Vähennys tehdään samalla tavalla kuin se olisi tehty, jos puoliso itse olisi vähennystä vaatinut.

Vähennys on 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

Loppuvuoteen ajoittuvissa remonteissa voi hyödyntää kotitalousvähennyksen jopa kahdelta vuodelta.

Rahoitusmahdollisuus

Kylppäriremontti voidaan hoitaa myös rahoituksella. Silloin rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta, mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2023 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2024, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2023 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee lasku remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut. Lue lisää Rahoitus-sivulta.

Remonttitarjoukset myös etänä

Remontin tarjouspyyntö ja tilaaminen voi olla myös helppoa ja vaivatonta. Etäremontti-palvelun avulla voit tilta remontin ja seurata sen etenemistä vaiheittain, myös täysin etänä.
Idea etäremontti-konseptiin syntyi samoihin aikoihin kun Suomessa julistettiin poikkeusolot. Halusimme osaltamme kantaa kortemme kekoon turvallisemman arjen puolesta, jonka myötä ajatukset kääntyivät pohtimaan, pystyisikö edes osan remontin tilausprosessista hoitaa etäyhteyksin. Tulimme siihen tulokseen, että lähes kaikki pystytään hoitamaan etänä paitsi itse remontin toteutus. Siihen emme löytäneet ratkaisua – ainakaan vielä. Korkean laadun lisäksi tärkeää on myös tarkka dokumentaatio, joka on merkittävä etu esimerkiksi asunnon myyntitilanteessa. Suurin etu on se että asiakas voi tilata remontin ja seurata sen etenemistä etänä ja kuitenkin on tilaajalla tieto mitä kohteessa milloinkin tapahtuu. Mobiilisovellus on rakennettu tätä varten. Tarjouspyyntö onnistuu etänä. Samoin sopimukset, seuranta ja remontin käyttöönottokuittaus.http://etaremontti.fi

Remonttitarjoukset myös etänä!

Alustavat remonttitarjoukset voimme tehdä myös ”etänä”. Tutustu sivustoomme www.etaremontti.fi

Tutustu  etaremontti- sivustolla  miten remontin etenemistä voit seurata vaikka kännykän kautta.

Etäremontti – LaattaBest -laatua 

Dokumentoitua laatua jotta saat enemmän

Käytämme projektien dokumentointiin sähköistä järjestelmää, joka mahdollistaa läpinäkyvyyden tilaajan ja kaikkien yhteistyötahojen välillä.

Toiminnallemme on räätälöity dokumentointiohjelmisto, joka mahdollistaa työn raportoinnin, taltioinnin ja jakamisen tilaajalle.

 

LaattaBest Oy, luottoluokitus AAA

LaattaBest Oy on toiminut vuodesta 2008 alkaen. Nyt vuosien työ palkittiin luottoluokituksella AAA