Kylpyhuoneremontti -kampanjaetu

Asbestinäyte ja analyysi  
kaupanpäälle kylpyhuoneremontin tilaajalle!

Katsotaan sopiva aika toteutukselle syksylle 2019

Mahdollisuus hyödyntää  kotitalousvähennys jopa kahdelta vuodelta.

Kuvahaun tulos haulle tapwell tvm 7200

 

Remonttiammattilaisia lisää hakusessa

TYÖPAIKKAKUVAUS, Yrittäjä

Olemme märkätilojen, WC-tilojen remontteihin keskittynyt yritys. Toimimme pääsääntöisesti Uudellamaalla.

Haemme joukkoomme lisää ammattitaitoisia, asiakaspalveluhenkisiä remonttiammattilaisia. Työn kuvaan kuuluu märkätilojen remontit purkutöistä loppuviimeistelyyn.

Odotamme sujuvaa Suomen kielen taitoa, reipasta ja motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta, sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mukavan työilmapiirin sekä itsenäisen työn. Oman auton käyttö sekä omat työkalut katsotaan eduksi.

Soittele ja kysy lisää!

Kotitalousvähennys sekä Rahoitusmahdollisuus

 

Loppuvuoteen ajoittuvissa remonteissa voi hyödyntää kotitalousvähennyksen jopa kahdelta vuodelta.
Kotitalousvähennys laskee hieman vuonna 2020.

Rahoitusmahdollisuus

Kylppäriremontti voidaan hoitaa myös rahoituksella. Silloin rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta, mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2019 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2020, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2019 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee lasku remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut. Lue lisää Rahoitus-sivulta.