Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Helsinki
 - LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti Helsinki

  Kylpyhuoneremontti Helsinki ja koko Uudenmaan alue


  LaattaBest Oy tarjoaa kylpyhuoneremontteja Helsingissä ja koko Uudellamaalla asiakkaan visioiden ja toiveiden mukaisesti. Toteutamme kylpyhuoneremontit laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja vankalla kokemuksella. Oli kyseessä sitten koko kylpyhuoneen uusiminen, WC-remontti, saunaremontti tai kodinhoitohuoneen remontointi, takaamme, että hoidamme remontin huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden. Voit luottaa, että lopputulos on mieluisa ja toteutettu laadukkaita materiaaleja käyttäen. Myös kosteusmittaus
  Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla onnistuu tarvittaessa.

  Autamme kaikissa kylpyhuoneremontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai täydellisen kotikylpylän luomisesta. Luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme saamme tarvittavan osaamisen LVI- ja sähkötöihin ja kauttamme löydät myös kaikki kylpyhuonekalusteet. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä. Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuoneremontti!


  Unelmiesi kylpyhuone ja sauna!

  Kylppäriremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vanhaa taloa uudistettaessa tai viimeistään silloin, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti. Jos vesivahinko yllättää tai uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat eivät miellytä, on aika suunnitella omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kylpyhuoneremontti.

  Toteutamme kylpyhuoneremontit Avaimet käteen -periaatteella aina ilmaisesta tarjouskäynnistä alkaen. Kartoituksen aikana käymme läpi asiakkaan toiveet, joiden perusteella laadimme yksityiskohtaisen remonttisuunnitelman, aikataulun sekä kustannuslaskelman.

  • Ilmainen kartoituskäynti aina ennen remontin aloittamista
  • 3D-suunnitelmakuvat, jotka auttavat hahmottamaan remontin
  • Remontin päätteeksi kirjallinen ja valokuvallinen loppuraportti eri työvaiheista

  Tutustu kattaavaan materiaalivalikoimaan myymälässsämme

  Kun kylpyhuoneremontista on päätetty, siirtyvät ajatukset materiaalien valintaan. Minkä väriset laatat? Koristellut vai minimalistiset? Entä sitten kalusteet? Inspiraatiota ja mallikuvia on internet ja erilaiset asumisen lehdet täynnä, mutta parhaan kuvan kokonaisuudesta saat, kun tulet vierailemaan myymälämme tuotenäyttelyyn.

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa myymälässä tuote- ja materiaalivalintojen tekemisessä sekä ehdottaa mielellään erilaisia vaihtoehtoja. Myymälässämme on näytillä runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja sekä kahdeksan erilaista mallisaunaa. Meiltä löydät myös tarvittavat kalusteet saunaremonttiin, kuten saunan lauteet, laatat, valaistukset ja kiukaat. Kauttamme saat myös infrapuna- ja höyrysaunat. Asiakkaamme voivat valita pintatuotteet remonttiin myös omatoimisesti.


  Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat

  Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan asiakkaan toiveita ja toteuttamaan kylpyhuoneremontin vain laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kylppäriremontin suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa. Näin lopputuloksesta saadaan pitkäikäinen, käytännöllinen, visuaalisesti miellyttävä ja asiakkaan tarpeet täyttävä.

  Saunaremontit, kylpyhuoneremontit ja muut kodin remontit Helsinki – sekä koko Uudenmaan alue. Kun remontti on ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Muistathan, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen remontin yhteydessä.


  Kaikenkattavat ja laadukkaat kylpyhuoneremontit ammattitaidolla


  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi, jossa jokainen työvaihe tulee tehdä tarkasti. Se on pitkä projekti, jonka haluat luottaa huolellisten tekijöiden käsiin, jotta vältytään kaikenlaisilta huolimattomuuksilta ja vahingoilta. LaattaBest Oy on asiantunteva toteuttaja kylpyhuoneremontillesi. Kaikilla remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

  Hoidamme kylpyhuoneremontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin tästä linkistä

  Toteutamme unelmiesi kotikylpylän

  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi. Sen suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta tulisi paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin.


  Asiantuntevaa palvelua suunnittelusta viimeistelyyn

  Kaikilla remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

  Hoidamme remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös kaikki tarvittavat tiedot tarjousta varten. Käynnin jälkeen teemme tarjouksen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.
  Tutustu toteuttamiimme kohteisiin tästä linkistä

  Teemme myös kosteusmittaukset

  Kokeneet ja koulutetut, asiaan perehtyneet ammattilaisemme tekevät kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla mittauskäynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto. Mahdollisen remontin yhteydessä tehtävä kosteusmittaus hyvitetään.


  Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin myymälässämme

  Myymälämme tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Kahdeksan erilaista mallisaunaa saunastudiossamme. Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin myymälässämme! Asiakkaamme voi valita pintatuotteet remonttiin myös omatoimisesti. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Palvelemme mielellämme myös omatoimirakentajia sekä -remontoijia. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta.

  Saunaremontit, kylpyhuoneremontit sekä muut kodin remontit Helsinki – sekä koko Uusimaa aluella. Kun remontti  on ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Yhteydenotto

  LaattaBest Oy
  020 775 6670
  myynti@laattabest.fi

   Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn