Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Helsinki
 - LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti Helsinki

  Kylpyhuoneremontti Helsinki


  LaattaBest Oy tarjoaa kylpyhuoneremontteja Helsingissä ja koko Uudellamaalla asiakkaan visioiden ja toiveiden mukaisesti. Toteutamme kylpyhuoneremontit laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja vankalla kokemuksella. Oli kyseessä sitten koko kylpyhuoneen uusiminen, WC-remontti, saunaremontti tai kodinhoitohuoneen remontointi, takaamme, että hoidamme remontin huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden. Voit luottaa, että lopputulos on mieluisa ja toteutettu laadukkaita materiaaleja käyttäen.

  Autamme kaikissa kylpyhuoneremontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai täydellisen remontin luomisesta. Luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme saamme tarvittavan osaamisen LVI- ja sähkötöihin.
  Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä. Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuoneremontti!


  Unelmiesi kylpyhuone ja sauna!

  Kylppäriremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vanhentuneita tiloja uudistettaessa tai esimerkiksi, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti. Jos vesivahinko yllättää tai uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat eivät miellytä, on aika suunnitella omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kylpyhuoneremontti.

  Toteutamme kylpyhuoneremontit Avaimet käteen -periaatteella aina ilmaisesta tarjouskäynnistä alkaen. Kartoituksen aikana käymme läpi asiakkaan toiveet, joiden perusteella laadimme yksityiskohtaisen remonttisuunnitelman, aikataulun sekä kustannuslaskelman.

  • Ilmainen kartoituskäynti aina ennen remontin aloittamista
  • 3D-suunnitelmakuvat, jotka auttavat hahmottamaan remontin
  • Remontin päätteeksi kirjallinen ja valokuvallinen loppuraportti eri työvaiheista

  Kattava materiaalivalikoima myymälässämme

  Kun kylpyhuoneremontista on päätetty, siirtyvät ajatukset materiaalien valintaan. Minkä väriset laatat? Koristellut vai minimalistiset? Entä sitten kalusteet? Inspiraatiota ja mallikuvia on internet ja erilaiset asumisen lehdet täynnä, mutta parhaan kuvan kokonaisuudesta saat, kun tulet vierailemaan myymälämme tuotenäyttelyyn.

  Autamme myymälässä tuote- ja materiaalivalintojen tekemisessä sekä ehdotamme halutessasi erilaisia vaihtoehtoja. Myymälässämme on näytillä runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja sekä kuusi erilaista mallisaunaa. Meiltä löydät myös tarvittavat kalusteet saunaremonttiin, kuten saunan lauteet, laatat, valaistukset ja kiukaat.
  Asiakkaamme voivat valita pintatuotteet remonttiin myös omatoimisesti.


  Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat

  Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan asiakkaan toiveita ja toteuttamaan kylpyhuoneremontin vain laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kylppäriremontin suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa. Näin lopputuloksesta saadaan pitkäikäinen, käytännöllinen, visuaalisesti miellyttävä ja asiakkaan tarpeet täyttävä.

  Saunaremontit, kylpyhuoneremontit ja muut kodin remontit Helsinki – sekä koko Uudenmaan alue. Kun remontti on ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Muistathan, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen remontin yhteydessä.


  Kaikenkattavat ja laadukkaat kylpyhuoneremontit ammattitaidolla


  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi, jossa jokainen työvaihe tulee tehdä tarkasti. Se on pitkä projekti, jonka haluat luottaa huolellisten tekijöiden käsiin, jotta vältytään kaikenlaisilta huolimattomuuksilta ja vahingoilta. LaattaBest Oy on asiantunteva toteuttaja kylpyhuoneremontillesi. Kaikilla remonttimiehillämme on vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

  Hoidamme kylpyhuoneremontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin tästä linkistä

   

   

  Saunaremontit, kylpyhuoneremontit sekä muut kodin remontit Helsinki – sekä koko Uusimaa alueella. Kun remontti  on ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!