[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kylpyhuoneremontti Helsinki ja koko Uudenmaan alue


LaattaBest Oy tarjoaa remonttipalveluita asiakkaan visioiden ja toiveiden mukaisesti pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla. Toteutamme kylpyhuoneremontit laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja vankalla kokemuksella. Olipa kyseessä kylpyhuoneremontti, WC-remontti, saunaremontti tai kodinhoitohuoneen remontointi, takaamme, että hoidamme remontin huolellisesti ja yksityiskohdat huomioiden. Näin voit luottaa, että lopputulos on mieluisa, toteutettu toiveiden mukaisesti ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Myös kosteusmittaus Espoo, Vantaa ja muualla pääkaupunkiseudulla onnistuu tarvittaessa.

Autamme kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai täydellisestä kylpyhuoneen uudistamisesta. Luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme saamme tarvittavan osaamisen LVI- ja sähkötöihin. Kauttamme löydät myös kaikki kylpyhuonekalusteet. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuoneremontti!


Unelmiesi kylpyhuone ja sauna!

Kylppäri remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi vanhaa taloa hankkiessa tai viimeistään silloin, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti. Jos vesivahinko yllättää tai uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat eivät miellytä, on aika suunnitella omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kylpyhuoneremontti.

Tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin aina ennen remontin aloittamista. Kartoituksen aikana käymme läpi asiakkaan toiveet, joiden perusteella laadimme yksityiskohtaisen remonttisuunnitelman, aikataulun sekä kustannuslaskelman. Lisäksi teemme 3 D-suunnitelmakuvat, jotka auttavat hahmottamaan remontin lopputuloksen. Remontin lopuksi saat meiltä vielä loppuraportin, joka on kirjallinen ja valokuvallinen seloste eri työvaiheista. Toteutamme useimmat remontit avaimet käteen-periaatteella.

LaattaBest Oy valikoimastamme löydät satoja erilaisia laattamalleja sekä lukuisia kylpyhuoneen ja WC-tilojen kalusteita remonttia varten. Autamme tarvittaessa laattojen ja kalusteiden valitsemisessa ja luonnosten laatimisessa. Meiltä löydät myös tarvittavat kalusteet saunaremonttiin kuten saunan lauteet, laatat, valaistukset ja kiukaat. Kauttamme saat myös infrapuna- ja höyrysaunat.


Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaan tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Haluamme kuunnella asiakkaan toiveita ja toteuttaa ne ammattitaidolla sekä laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kylppäriremontti on investointi, jonka suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa. Näin lopputuloksesta saadaan pitkäikäinen, visuaalisesti miellyttävät ja asiakkaan tarpeet täyttävä.

Tutustu palveluihimme lisää, ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti! Hoidamme remontit kokonaisvaltaisesti aina alusta loppuun, jolloin voit olla tyytyväinen remontin lopputulokseen. Muista, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen remontin yhteydessä.


Kaikenkattavat ja laadukkaat remontit ammattitaidolla


Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimimme paikkakunnalla Helsinki sekä koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toteutamme unelmiesi kotikylpylän

Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi. Sen suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta tulisi paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin.


Asiantuntevaa palvelua suunnittelusta viimeistelyyn

Kaikilla remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

Hoidamme remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös kaikki tarvittavat tiedot tarjousta varten. Käynnin jälkeen teemme tarjouksen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Avaimet käteen -tarjoukset tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.
Tutustu toteuttamiimme kohteisiin tästä linkistä

Teemme myös kosteusmittaukset

Kokeneet ja koulutetut, asiaan perehtyneet ammattilaiset tekevät kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla mittauskäynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto. Mahdollisen remontin yhteydessä tehtävä kosteusmittaus hyvitetään.


Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin myymälässämme

Myymälämme tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Kahdeksan erilaista mallisaunaa saunastudiossamme. Tutustu laadukkaisiin materiaaleihin myymälässämme! Asiakkaamme voi valita pintatuotteet remonttiin myös omatoimisesti. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Palvelemme mielellämme myös omatoimirakentajia sekä -remontoijia. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta.

Saunaremontit, kylpyhuoneremontit sekä muut kodin remontit Helsinki – sekä koko Uusimaa aluella. Kun remontti  on ajankohtainen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn