Suihkukaappi & Suihkunurkka | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Suihkukaapit & Suihkunurkat

  Tilaan soveltuvat suihkukaapit ja suihkunurkat

  Kylpyhuone kaipaa tilaan soveltuvaa suihkuratkaisua toimivuuden takaamiseksi. Valikoimastamme löytyy suihkukaappeja ja suihkunurkkauksia, joista on helppo valita muotoilultaan ja toiminnaltaan omaan tilaan toimivin ratkaisu. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

  Suihkukaapin monipuoliset ominaisuudet

  Suihkukaappi soveltuu erinomaisesti kylpyhuoneeseen varsinkin silloin, kun kylpyhuoneen lattia ei ole vedenkestävä. Suihkukaapissa vesi valuu kaapin lattialle ja putkea pitkin lattiakaivoon, eikä koskaan kylpyhuoneen lattialle. Kaapilla saa hyvin jatkettua vanhan kylpyhuoneen käyttöikää, sekä se toimii kosteusvaurioiden ennaltaehkäisijänä. Suihkukaapin ominaisuudet ovat monipuoliset, sillä mallista riippuen niissä voi olla niin kattosuihkuja, led-valoja ja muita katseenkääntäviä yksityiskohtia luomassa ylellisyyden tuntua. Täysin umpinaisessa suihkukaapissa suihkusta lämpö ei pääse karkaamaan. Suihkukaappiin kuuluu niin lasiseinät, liukuovi, termostaattihana ja suihku sekä suihkuallas. Vesi ei roisku seinille ja lattia pysyy kuivana – tämä pienentää myös liukastumisen riskiä. Valitse suihkukaapin koko ja muoto tilan ja oman makusi mukaan. Suihkukopista voi halutessaan tehdä myös höyrykaapin.

  Säästy lattian kuivaamiselta suihkunurkan avulla

  Suihkunurkkia on saatavilla monenlaisissa malleissa, niin suorina kuin kaarevina, liukuovella tai kääntöovella. Kääntöovien etu on se, että ne voidaan avata sekä sisään- että ulospäin, mikä säästää arvokasta tilaa. Saatavilla on monia muotoja ja kokoja, myös ilman lattiaprofiilia. Kun haluat pitää veden suihkun sisällä, kannattaa valita liukuovellinen malli. Kääntöovellinen malli puolestaan mahdollistaa ovien kääntämiseen sivuun, kun suihkua ei käytetä. Suihkunurkkia saa tulvasuojalla varustettuna. Kun valitset sokkelittoman mallin, suihkunurkasta tulee myös esteetön. Suihkunurkka pitää veden tehokkaasti suihkutilassa, joten säästyt lattian moppaamiselta ja kuivaamiselta.

  Innovatiiviset ratkaisut kylpyhuoneeseen

  Meillä on kylpyhuoneeseesi sopiva suihkutila, valitsit millaisen suihkuratkaisun hyvänsä.

  Svedsberg – laadukkaat kylpyhuoneratkaisut

  Svedbergsin valikoimaan kuuluu suihkukaapit, suihkukulmat ja suihkuseinät. Voit valita kylpyhuoneesi kaikki tuotteet laadukkaista Svedbergs-tuotteista. Lue lisää: www.svedbergs.fi.

  Gustavsberg – pohjoismaista designia ja innovatiivisuutta

  Gustavsberg edustaa pohjoismaista designia. Tehtävänä on tarjota innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneisiin. Valittavana on myös suihkunurkat suihkutiloihin. Tutustu mallistoon: https:// www.gustavsberg.com.

  Macro-suihkutilat – laatua perusratkaisuista ylellisyyteen

  Macro-suihkutilat ovat ruotsalaisia laatutuotteita. Valikoima tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin. Saatavilla on myös räätälöityjä suihkuratkaisuja. Tutustu lisää: www.macro.se.

  Hietakari – Suihkuseinät ja suihkunurkat laajasta valikoimasta

  Hietakarilla on laaja valikoima vakio- ja mittatilaustuotteita, joilla jokainen suihkutila on käytännöllisesti ja sisustuksellisesti ratkaistavissa. Tuotteiden tekniikka on CE -hyväksyttyä ja sille myönnetään kymmenen vuoden takuu. Tutustu valmistajan mallistoon: Myymälässä uutuus Sandriff Bläk. www.hietakari.fi.

  IDO – Suihkuseinät Tammisaaresta

  IDO on jo vuosikymmenien ajan tehnyt suomalaisista kylpyhuoneista kauniita, moderneja ja toimivia tiloja. IDO on Suomessa ainoa kylpyhuonekeramiikan valmistaja ja tehtaalla Tammisaaressa on maailman modernein tuotantotekniikka. Valikoimassamme on suihkuseinät myös IDO:lta, tutustu lisää: www.ido.fi.

  Sanka – Suihkukaapit ja suihkuseinät

  Sanka Oy:n tyylikkäät suihkutilakalusteet soveltuvat erinomaisesti isoihin ja pienempiinkin kylpyhuoneisiin. Tuotanto- ja toimistotilat sijaitsevat Loviisassa. Tutustu lisää: www.sanka.fi.