Kylpyhuonekalusteet | LaattaBest Oy

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kylpyhuonekalusteet

  Kylpyhuonekalusteet edullisemmin

  Valikoimassamme on runsaasti erilaisia kylpyhuonekalusteita. Luo mukava arki käytännöllisillä, tilaan sopivilla kalusteilla – suunnitellaan yhdessä tyylikäs ja toiminnallinen kylpyhuone!

  Materiaalit ja värit sisustukseen sopivaksi

  Laaja valikoimamme mahdollistaa sen, että saat aina myös kylpyhuonekalusteiden värit sopimaan erityyppisten lattialaattojen sekä seinälaattojen kanssa. Pintamateriaaleja löytyy erilaisilla puukuvioilla, ja esimerkiksi maalattuja ovia saa niin mattavärisinä kuin kiiltävinä. Kalusteisiin löytyy myös sopivat allasratkaisut sekä korkeat kaapit pyykkikoreineen, erilaiset valaisinpeilit sekä peilikaapit valaisimineen. Kaapistoista löydät varmasti ratkaisut niin pieneen kuin isompaankin tilaan.

  Suunnittele kylpyhuone, joka soveltuu kotisi tarpeisiin

  Kylpyhuonekalusteilla saa persoonallisen ilmeen sekä tarvittavan järjestyksen. Kalusteiden valintaan kannattaa panostaa, sillä silmää miellyttävien kalusteiden lisäksi niiden tulisi olla myös mahdollisimman käytännölliset ja laadukkaat. Aamu- ja iltatoimet sujuvat jouhevasti, kun kalusteet on valittu yksilöllisesti omiin tarpeisiin, tilan ominaisuudet huomioiden. Valitse valikoimastamme soveltuvimmat allas-, peili- ja sivukaapit, kalusteryhmät, peilit, kylpyhuonevalaisimet ja kosteantilan ovet.

  Laaja valikoima kylpyhuonekalusteita

  Myymälässämme on tarjolla paljon erilaisia, laadukkaita kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat pieneenkin tilaan. Autamme kalusteiden valinnassa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin tuotemerkkeihin!

  Temal – kalusteita kylpyhuoneisiin sekä kodinhoitohuoneisiin

  Temalilta saat kotimaiset kodin kalusteet 5 cm välein. Temal valmistaa kalusteet niin kylpyhuoneeseen kuin kodinhoitohuoneeseen. Altaiden materiaali on terästä. Lisätietoa: http:// temal.fi.

  Svedbergs – Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa

  Muotoilu ja tuotekehitys kulkevat Svedbergsillä käsi kädessä; ulkonäön ja toimintojen täytyy sopia yhteen muodostaakseen toimivan kokonaisuuden. Laaja valikoima sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet sekä pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Svedbergs suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tavoitteenaan täydellinen kylpyhuone. Anna laadun vakuuttaa: http://www.svedbergs.fi.

  INR – vankalla kokemuksella

  INR tuotteet ovat korkealuokkaista pohjoismaista muotoilua älykkäillä toiminnoilla, joilla on markkinoiden pisin takuu.

  Fusion Studio TIFF File

  Tutustu lisää:
  www.inr.fi
  LB-Kalusteet

  Tutustu myymälässämme myös edulliseen kylpyhuonekaapistosarjaan, jossa ovivaihtoehtoja löytyy kymmenittäin! Laajasta kalustevalikoimasta löydät taatusti soveltuvimmat värit ja materiaalit.

  Kysy tarjouksemme!

  Kuvahaun tulos haulle logo temal sanka-logo

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa