Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Sipoo | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Sipoo

  Laadukkaat remontit vuosien kokemuksella Sipoossa


  Teemme remontit laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun – tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous! Palvelemme Sipoon sekä koko Uusimaan alueella.

  Kylpyhuoneremontit, WC-remontit ja saunaremontit

  Toteutamme märkätilaremontit monipuolisesti. Kylpyhuoneremontin tai WC-remontin suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta tulee paitsi pitkäikäinen, myös silmää miellyttävä. Aloitamme remontin suunnittelun ilmaisella kartoituskäynnillä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Valikoimastamme on saatavilla satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Toteutamme myös unelmiesi saunan, oli se sitten infrapunasauna tai perinteinen puusauna. Uusimme myös pelkästään saunan paneelit tai vaihdamme lauteet.

  Monipuoliset palvelut

  Remontoimme myös kodinhoitohuoneet. Toimiva kodinhoitohuone helpottaa arkea ja päivittäistä puuhaa, kun asukkaiden tarpeet on otettu toteutuksessa huomioon. Teemme toiveidesi mukaisen kodinhoitohuoneen, valikoistamme löytyy vaihtoehdot niin laatoitukseen kuin kalustukseen. Turvallinen remontti varmistuu kosteusmittauksella. Saat aina mittauksen tulokset kirjallisen ja valokuvallisen raportin kera. Kokonaisvaltainen kosteusmittaus soveltuu myös asunnon myyntiä tukemaan. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään.

  Kokemuksen ja koulutuksen kautta hankittu ammattitaito

  Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Osaaminen päivitetään säännöllisesti materiaalivalmistajien tuotekoulutuksilla. Pitkäaikaiset ja luotettavat yhteistyökumppanit toteuttavat tarvittavat LVI- ja sähkötyöt. Teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin kaikista remonteista.

  Parempaa palvelua poikkeuksetta

  Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä otamme jo ylös kaikki tiedot tarjousta varten. Meiltä saat remontit joustavasti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella, avaimet käteen -periaatteella. Avaimet käteen -paketin tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen, jolloin myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Toteuttamiamme kohteita löytyy tästä linkistä

  Monipuolinen ja kaikenkattava myymälä Järvenpäässä

  Tervetuloa tutustumaan myymälämme runsaaseen valikoimaan Järvenpäähän! Meiltä löydät monipuolisesti laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, saunan paneeleita, kiukaita, pesualtaita ja lavuaareja – kaiken, mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Myymälässämme on myös saunastudio saunan materiaaleihin tutustumista varten. Esillä on laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn.

  Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Palvelemme mielellämme niin kotitalouksia kuin yrityksiä!

  Toimialueenamme on Sipoo ja koko Uusimaa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!