Saunaremontti, WC-remontti, Kylpyhuoneremontti Järvenpää | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Järvenpää

  Kylpyhuoneremontti Järvenpää


  Teemme remontit yksilöllisesti ja ammattitaidolla sekä vankalla vuosien kokemuksella. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit  sekä kosteusmittaukset. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimialueenamme on Järvenpää sekä muu Uusimaa – tilaa ilmainen kartoituskäynti nyt tai tule tutustumaan Järvenpäässä sijaitsevaan myymäläämme, Kinnarinkatu 1.

  Kylpyhuoneesta unelmiesi kylpyläosasto

  Kylpyhuoneremontti on investointi, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. On tärkeää, että lopputuloksena on paitsi käytännöllinen ja toimiva, myös visuaalisesti miellyttävä kylpyhuone. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja yksilöllisen remontin toteuttamiseen. Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen lisäksi sauna- ja kodinhoitoremontit. Voit uusia pelkät saunan lauteet tai tilata kokonaisvaltaisen paketin toiminnallisen saunan luomiseksi.

   

  Kosteusmittaukset laaja-alaisesti ja luotettavasti

  Tekemistämme kosteusmittauksista saat aina kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin, jota voi hyödyntää niin remontissa kuin talon tai asunnon myyntityössä. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto. Kosteusmittaus toteutetaan luotettavalla Cann 50 -pintakosteuden osoittimella.

  Toteutukset avaimet käteen -periaatteella

  Hoidamme remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella avaimet käteen -periaatteella. Remontin suunnittelu alkaa ilmaisesta kartoituskäynnistä, jonka aikana käymme läpi asiakkaidemme toiveet sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Käynnin jälkeen teemme tarjouksen. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta. Avaimet käteen -tarjoukset toteutetaan kiinteillä hinnoilla materiaaleineen, ja myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.

  Remontit ammattitaidolla

  Kaikilla remonttimiehillämme on vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Tarvittavat LVI- ja sähkötyöt toteutetaan luotettavien yhteistyökumppaneiden kautta.

  Tervetuloa myymäläämme Järvenpäähän

  Myymälämme kattava tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Meiltä on saatavilla runsas ja monipuolinen valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, saunan kiukaita ja paneeleja, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Voit tutustua rauhassa myös niin kylpyhuonekaapistosarjoihin, erilaisiin hanoihin, suihkuseiniin tai suihkunurkkiin sekä kylpyammeisiin ja kuivauspattereihin. Esillä kuusi erilaista saunakokonaisuutta.
  Tutustu myymäläämme Laatat, kylpyhuonekalusteet ja tarvikkeet saman katon alta | LaattaBest

  Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Myymälässämme on mahdollista käydä remonttisuunnitelma läpi isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä myymälässä kaikissa remontteihin liittyvissä asioissa. Oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta, me autamme remontin toteutuksessa alusta loppuun. Löydät toteuttamiamme kohteita tästä linkistä