Saunan kiukaat - Magnum | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Saunan kiukaat, Magnum ja muut merkit. Kahdeksan mallisaunaa!

  Saunan kiukaat kotiin tai mökille

  Sauna kuuluu olennaisena osana suomalaiseen kotiin. Siksi onkin tärkeää löytää omaan käyttötarkoitukseen soveltuva kiuas. Valitse monipuolisesta valikoimastamme mieleinen kiuas kotiin tai mökille. Tee jokaisesta saunomiskerrasta elämys, ja kruunaa saunasi pitkäikäisellä kiukaalla! Saunastudiossamme pääset tutustumaan kahdeksaan (8) erilaiseen saunaratkaisuun.

  Persoonallisuutta löylyhetkiin – valitse kiuas huolella

  Valikoimastamme löydät niin perinteiset kuin modernit muotoilut. Kiukaita löytyy eri kokoisina ja eri värisinä, tehoisina ja mallisina. Kiuasta valitessa on hyvä miettiä, miten saunan haluaa tai voi lämmittää, millaiseen tilaan kiuas on tulossa ja minkä näköinen kiuas miellyttää kaikista eniten. Kiukaan voi myös kiinnittää seinään tai asentaa lattiaan. Kiuasta valittaessa on myös otettava huomioon turvallisuus; kiukaan sijoitus, suojaetäisyydet ja mahdollisesti tarvittavat suojakaiteet, jos käyttäjinä on lapsia tai vanhuksia.

  Ominaisuuksia moneen käyttöön

  Löylyvalmis sauna miellyttää varmasti käyttäjää, joka haluaa saunoa juuri silloin, kun se parhaiten itselle sopii. Kiukaisiin voi olla mahdollista asentaa myös erillinen ohjauspaneeli, jolla kiukaan lämpötilaa voi säätää saunassa tai vaikka pukuhuoneen puolella. Ylikuumenemissuojalla voidaan estää ylikuumeneminen, ja ajastimella voidaan ajastaa sauna lämpiämään haluttuun ajankohtaan tai varmistaa kiukaan sammutus. Monipuoliset kiukaan ominaisuudet voivat hämmästyttää, sillä osasta kiukaista löytyy jopa led-valaistus tunnelmointia varten.

  Puulämmitteinen tai sähkölämmitteinen kiuas

  Voit luoda saunaan yksilöllisen ilmeen puu- tai sähkölämmitteisellä kiukaalla. Puulämmitteiset kiukaat sopivat niin koteihin kuin sähköttömille mökeille. Hetivalmiit kiukaat ovat poikkeuksetta sähkölämmitteisiä. Perinteinen puulämmitteinen kiuas sopii sinulle, kun polttopuiden hankinta tai kiukaan sytyttämiseen käytettävä aika eivät haittaa arkea. Puulämmitteinen kiuas soveltuu enemmän mökille tai omakotitaloon, sillä kerrostaloon sitä ei voi asentaa. Sähkötön tunnelmanluoja on monien mielestä se ainoa oikea valinta saunaan. Sähkölämmitteinen kiuas soveltuu puolestaan hyvin kerrostaloihin ja mahdollistaa nopean siirtymisen lämpöön. Kiuas on helppo napsauttaa päälle, joten lämmitys onnistuu koko perheeltä vaivattomasti ja turvallisesti.

  Heti käyttövalmis kiuas saunan suurkuluttajalle

  Sähkölämmitteiset, heti käyttövalmiit kiukaat ovat aina valmiustilassa saunomista varten. Tällainen kiuas on suljetun kannen alla koko ajan lämmin, ja kun kansi avataan saunomista varten, kiuas lämmittää saunan. Käyttövalmis kiuas kuluttaa tavallista enemmän sähköä, mutta kun saunomishetkiä kertyy viikossa keskivertosuomalaista enemmän, se tulee sähkökiuasta edullisemmaksi.

  Kerta-, jatkuvalämmitteiset sekä hybridikiukaat

  Kertalämmitteisellä kiukaalla tarkoitetaan esimerkiksi savusaunaa. Kiukaan lämmittäminen vaatii aikaa, sillä se lämmitetään puilla ennen saunomista. Kun sauna on lämmin, sinne ei kuitenkaan tarvitse enää sen jälkeen lisätä puita. Jatkuvalämmitteiset kiukaat vaativat puiden lisäämistä lämmön ylläpitämiseksi, mutta ne puolestaan lämpiävät kylpyvalmiiksi nopeammin kuin kertalämmitteiset. Useimmat puukiukaat ovat jatkuvalämmitteisiä. Hybridikiukaissa on yhdistetty puu- sekä sähkölämmitteinen kiuas, jolloin lämmitystavan voi valita tarpeen mukaan.

  Hanki sinäkin saunaasi kiuas, joka takaa unohtumattomat löylyt. Autamme kiukaan valinnassa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä mieleisesi kiuasratkaisu meiltä!

  Tule tutustumaan kotimaisiin Magnum-kiukaisiin 

  Lisää kuvia
  https://tahtisaunat.fi/kiukaat/

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa