Kylpyhuoneremontti - avaimet käteen -periaatteella | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla unelmiesi kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti tulee yleensä ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti, on tapahtunut vesivahinko, kylpyhuoneen tekninen ikä on saavutettu tai uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat tai muut ratkaisut eivät miellytä omaa silmää. Myös pintojen merkittävä kuluminen tai vanhan kylpyhuoneen kehno toiminnallisuus houkuttelevat aloittamaan kylpyhuoneremontin. Teemme kaikenlaiset kylpyhuoneremontit ammattitaidolla pääkaupunkiseudun sekä koko Uudenmaan alueella.

Kylpyhuone kotikylpyläksi jo pienillä uudistuksilla

Kylpyhuoneremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Hyvän suunnittelun ansiosta lopputuloksesta tulee taatusti paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Luomme halutessasi kylpyhuoneesta upean kotikylpylän, jossa koko tila on viimeistä yksityiskohtaa myöten toiveidesi mukainen. Jo pienillä valinnoilla, kuten laadukkailla materiaaleilla ja onnistuneilla valaistusratkaisuilla, saadaan kylpyhuoneeseen luotua haluttu tunnelma.

Ammattitaidolla alusta loppuun

Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on pitkäaikaiset, luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin putki- ja sähkötöihin, jonka ansiosta työt sujuvat aikataulussa. Asentajamme asuvat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Remontin putki- ja sähkötyöt tarvikkeineen kuuluvat hintaan.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti

Remontti alkaa aina kartoituskäynnistä asiakkaan luona. Käynnin aikana selvitetään asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Pintamateriaaleja löytyy runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä myymälässämme Järvenpäässä. Asiakkaamme voi tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta, asennamme ne remontin yhteydessä.

Remontti suunnitelmasta toteutukseen

Etenemme avaimet käteen -remonteissa pääpiirteittäin seuraavalla tavalla:

1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä (30-60 min)
2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
4. Sopimuksen tekeminen sekä remontin aloitusajasta ja kestoajasta sopiminen
5. Yhteydenpito tarvittaessa isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
8. Kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

Rahoitusmahdollisuus kylpyhuoneremontin toteuttamiseksi

Remontti voidaan hoitaa myös rahoituksella. Silloin rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta, mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2018 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2019, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2018 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee lasku remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut. Lue lisää Rahoitus-sivulta.


Asbestikartoitus remontin tilaajalle veloituksetta.

Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta referenssit.

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

LaattaBest Myymälä
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää

Arkisin 10.00 - 17.00
Lauantaisin 10.00 - 14.00

Tietosuoja ja rekisteriseloste

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn