[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen remontilla unelmiesi kylpyhuone

Kylppärin remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti, on tapahtunut vesivahinko, kylpyhuone ei miellytä visuaalisesti tai tekninen ikä on saavutettu.
Usein myös uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat tai muut ratkaisut eivät miellytä omaa silmää. Myös pintojen merkittävä kuluminen tai vanhan kylpyhuoneen kehno toiminnallisuus houkuttelevat aloittamaan remontin. Teemme kaikenlaiset kylpyhuoneremontit ammattitaidolla pääkaupunkiseudun sekä koko Uudenmaan alueella. LaattaBest Oy:n luottoluokitus on AAA

Kylpyhuone kotikylpyläksi jo pienillä uudistuksilla

Kylppäriremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Tällöin myös lopputuloksesta tulee paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Luomme halutessasi ja tilan koko huomioiden kylpyhuoneesta jopa upean kotikylpylän, jossa koko tila on viimeistä yksityiskohtaa myöten toiveidesi mukainen. Jo pienillä valinnoilla, kuten laadukkailla materiaaleilla ja onnistuneilla valaistusratkaisuilla, saadaan kylpyhuoneeseen luotua haluttu tunnelma.
Saunastudiossamme on 8 erilaista kokonaisuutta lauteineen ja kiukaineen.

Ammattitaidolla alusta loppuun

Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on pitkäaikaiset, luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin putki- ja sähkötöihin, jonka ansiosta työt sujuvat aikataulussa. Asentajamme asuvat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Remontin putki- ja sähkötyöt tarvikkeineen kuuluvat hintaan sovittujen töiden osalta.

Ilmainen kartoituskäynti tai
alustava tarjous etänä

Kylppäriremontti alkaa aina kartoituskäynnistä asiakkaan luona. Käynnin aikana selvitetään asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Pintamateriaaleja löytyy runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä myymälässämme. Asiakkaamme voi tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta, asennamme ne remontin yhteydessä.
Vaihtoehtoisesti alustava remonttitarjous www.etaremontti.fi

Kylppärin remontti suunnitelmasta toteutukseen

Etenemme avaimet käteen -remonteissa pääpiirteittäin seuraavalla tavalla:

1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä (30-60 min)
2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
4. Sopimuksen tekeminen sekä remontin aloitusajasta ja kestoajasta sopiminen
5. Yhteydenpito tarvittaessa isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
7. Valmiin työn luovuttaminen
8. Kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

Katso remontin raportointi / dokumentointi täältä.

Rahoitus

Kylppäriremontti voidaan hoitaa myös rahoituksella. Silloin rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista.
Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta, mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2021 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2022, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2021 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee lasku remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut. Lue lisää Rahoitus-sivulta. Rahoituskampanja: Ensimmäiset 3 kuukautta ilman rahoituskorkoa! https://www.laattabest.com/rahoitus/

Asbestikartoitus remontin tilaajalle veloituksetta. 

Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta referenssit tai tästä linkistä

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn