Kylppärin remontti, kylppäriremontti | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla unelmiesi kylpyhuone

Kylppärin remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun taloyhtiössä on tehtävä putkiremontti, on tapahtunut vesivahinko, kylpyhuoneen tekninen ikä on saavutettu tai uuteen kotiin muuttaessa edellisen asukkaan laattavalinnat tai muut ratkaisut eivät miellytä omaa silmää. Myös pintojen merkittävä kuluminen tai vanhan kylpyhuoneen kehno toiminnallisuus houkuttelevat aloittamaan remontin. Teemme kaikenlaiset kylpyhuoneremontit ammattitaidolla pääkaupunkiseudun sekä koko Uudenmaan alueella.

Kylpyhuone kotikylpyläksi jo pienillä uudistuksilla

Kylppäriremontti on investointi, johon kannattaa panostaa suunnittelusta lähtien. Tällöin myös lopputuloksesta tulee paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Luomme halutessasi kylpyhuoneesta jopa upean kotikylpylän, jossa koko tila on viimeistä yksityiskohtaa myöten toiveidesi mukainen. Jo pienillä valinnoilla, kuten laadukkailla materiaaleilla ja onnistuneilla valaistusratkaisuilla, saadaan kylpyhuoneeseen luotua haluttu tunnelma. Saunamallejakin on esillä 8 erilaista kokonaisuutta saunastudiossamme.

Ammattitaidolla alusta loppuun

Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on pitkäaikaiset, luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin putki- ja sähkötöihin, jonka ansiosta työt sujuvat aikataulussa. Asentajamme asuvat pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Remontin putki- ja sähkötyöt tarvikkeineen kuuluvat hintaan sovittujen töiden osalta.

Ilmainen kartoituskäynti

Kylppäriremontti alkaa aina kartoituskäynnistä asiakkaan luona. Käynnin aikana selvitetään asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Pintamateriaaleja löytyy runsaasti, joten esimerkiksi laattojen ja kalusteiden lopullinen valinta on usein helpointa tehdä myymälässämme. Asiakkaamme voi tilata pintamateriaalit halutessaan myös muualta, asennamme ne remontin yhteydessä.

Kylppärin remontti suunnitelmasta toteutukseen

Etenemme avaimet käteen -remonteissa pääpiirteittäin seuraavalla tavalla:

1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä (30-60 min)
2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
4. Sopimuksen tekeminen sekä remontin aloitusajasta ja kestoajasta sopiminen
5. Yhteydenpito tarvittaessa isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
8. Kuvallisen ja kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

Rahoitusmahdollisuus

Kylppäriremontti voidaan hoitaa myös rahoituksella. Silloin rahoitussopimuksen solmimisajankohta on samalla remontin maksuvuosi. Tämä helpottaa kotitalousvähennyksen laskemista ja hakemista. Remontin voi vähentää edellisen vuoden verotuksesta, mikäli rahoitussopimus on tehty ennen vuodenvaihdetta ja remontti toteutetaan seuraavan vuoden puolella. Esimerkiksi kun rahoitussopimus tehdään valmiiksi joulukuussa 2019 ja remontti toteutetaan helmikuussa 2020, haetaan kotitalousvähennys vuoden 2019 verotuksesta. Rahoitusyhtiöltä tulee lasku remontista sen jälkeen, kun remontti on valmistunut. Lue lisää Rahoitus-sivulta.

Asbestikartoitus remontin tilaajalle veloituksetta.

Tutustu toteutuneisiin kohteisiin kohdasta referenssit tai tästä linkistä

Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa

Yhteydenotto

LaattaBest Oy
020 775 6670
myynti@laattabest.fi

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn