Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Tuusula | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Tuusula

  Unelmiesi kylpyhuone ammattitaidolla Tuusulassa


  Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit sekä kosteusmittaukset. Kaikilla remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Päivitämme osaamistamme säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on pitkäikäiset ja luotettavat yhteistyökumppanit LVI- ja sähkötöihin. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Toimimme paikkakunnalla Tuusula sekä koko Uusimaa – ota yhteyttä!

  Remontit avaimet käteen -periaatteella

  Saat meiltä remontit helposti ja vaivattomasti alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella, kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, sekä otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Remonttiasiakkaillemme teemme myös 3D-kuvat veloituksetta.

  Kylpyhuoneremontti – kartoituskäynnistä unelmiesi lopputulokseen

  Kylpyhuoneremontin suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa ilmaisesta kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Töistä teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin.

  Hoidamme toiveiden ja tarpeiden mukaan myös WC-remontit, saunaremontit ja kodinhoitohuoneremontit. Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme niin perinteiset sähkö- tai puusaunat, infrapunasaunat tai niiden yhdistelmät. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai lauteet, sekin onnistuu. Toteutamme kodinhoitohuoneen toimivuutta silmällä pitäen, sillä käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arkea huomattavasti. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen sekä kalustukseen. Löydät toteuttamiamme kohteita tästä linkistä

  Kosteusmittaus ennen remonttia tai myynnin tueksi

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin Cann 50 -pintakosteuden osoittimella, kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Tarkistamme samalla myös kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- ja seinäpinnoista sekä selvitämme myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunnon. Remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään.

  Myymälän kattava valikoima remontin toteutuksen apuna

  Myymälämme kattava tuotenäyttely helpottaa tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä. Löydät näyttelystämme runsaan valikoiman laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, saunan paneeleita ja kiukaita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä.

  Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Tervetuloa myymäläämme Järvenpäähään! Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita.

  Kun haaveilet remontista Tuusulassa – ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartotuskäynti!