Sisustuskivet & Verhoilukivet | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Sisustuskivet & Verhoilukivet

  Sisustuskivillä ja verhoilukivillä luot kauniita yksityiskohtia

  Kivimateriaalien käyttö sisä- ja ulkotiloissa tuo persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä kaikkiin tiloihin, seinään kuin seinään. Voit koristaa kivillä helposti niin kodin kuin yrityksen tilat. Verhoilukivillä luotu seinäpinta kääntää taatusti katseet!

  Luo ylellinen tunnelma verhoilukivillä

  Verhoilukivet näyttävät upealta esimerkiksi olohuoneessa, saunassa kiukaan takana tai keittiön välitilassa. Monipuoliset ja kestävät sisustuskivet antavat mahdollisuuden verhoilla pilarin tai vaikka julkisivun. Upea seinä toteutetaan mittojen mukaan. Valitse sisustukseesi sopiva vaihtoehto valikoimastamme – luodaan yhdessä näyttävä seinäpinta!

  Kuvioita, kokoja ja tyylejä moneen makuun

  Sisustuskiviä ja verhoilukiviä on saatavilla useissa eri väreissä, eri kokoisina. Verhoilukivillä voi luoda lähes rajattomasti yksilöllisiä yksityiskohtia kotiin. Luo näyttävä katseenvangitsija tai korosta jotain tiettyä pinta-alaa sisätiloissa.

  Verhoilu- ja sisustuskiviä on saatavilla aidoilla kivillä tai teollisesti valmistetuilla jäljitelmillä. Kiviaineksina toimivat esimerkiksi kvartsikivi tai liuskekivi. Kiviä on mahdollista saada niin mustana kuin valkoisena, jokaiseen tyyliin sopivana värinä. Kivissä on tietysti myös eri paksuuksia sekä eri muotoja, joista valita. Luo oma persoonallinen tila tai tehosteseinä verhoilu- ja sisustuskivien avulla!

  Verhoilukivet myös kosteisiin tiloihin

  Verhoilukivet eivät tarvitse saumausta, sillä ne kiinnitetään seinään laastilla. Ne soveltuvat erinomaisesti myös kosteiden tilojen sisustuselementiksi. Kannattaa ottaa huomioon kuitenkin, että jotkut kivilajeista saattavat muuttaa väriä kosteuden vuoksi. Kun verhoilukivi on tehty aidosta kivestä, se kestää vaihtelevia sääolosuhteita ja voidaan asentaa sisätilojen lisäksi ulkotiloihin tai vaikka kellareihin. Kivi on helppohoitoinen materiaali, sillä sen voi tarvittaessa imuroida tai vain pyyhkäistä puhtaaksi.

  Särmää sisustukseen monipuolisesta valikoimasta

  Varmista verhoilukivien tai sisustuskivien soveltuvuus käyttökohteeseen asiantuntevalta myyjältämme. Autamme myös sisustuksellisten ratkaisujen kanssa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

  Majakivi – laaja valikoima luonnonkiviä

  Majakivi haluaa tarjota tuotteen, joka on nimensä mukainen – kiven, jonka ominaisuudet kestävät. Myymälässämme on laaja kattaus Majakiven verhoilukiviä aidoista luonnonkivistä. Tutustu lisää: https://www.majakivi.fi.

  Avaa kuvagalleria klikkaamalla kuvaa