Kylpyhuoneremontti Espoo | Saunaremontti, WC-remontti - LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti Espoo

  Kylpyhuoneremontilla arki uusiksi


  Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit sekä kosteusmittaukset. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia remontteja Espoossa vuosien aikana.

  Meiltä saat remontit helposti ja vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kokonaisvaltainen toteutus tehdään alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset uusittavien tilojen suhteen, otamme ylös tarvittavat tiedot tarjousta varten ja teemme tarjouksen. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti. Toimialueeseemme kuuluu Espoo ja koko Uusimaa – ota yhteyttä!

  Monipuoliset remontit avaimet käteen -periaatteella

  Remontit ovat merkittäviä investointeja. Niiden suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputulos on paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia kylpyhuone- ja WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme kirjallisen ja valokuvallisen loppuraportin. Toteuttamiamme remontteja löytyy tästä linkistä

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Saunaremontti hoidetaan suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu.

   

  Kosteusmittaukset luotettavasti ja ammattitaidolla

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Mahdollisen remonttisopimuksen yhteydessä kosteusmittaus hyvitetään. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistetaan kosteudet ja pintavaihtelut laajemmalta alueelta lattia- sekä seinäpinnoista. Rakennusohjeiden mukaisesti selvitetään myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunto.

  Monipuolinen valikoima ja asiantunteva palvelu

  Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Voit tutustua rauhassa myös niin kylpyhuonekaapistosarjoihin, erilaisiin hanoihin, suihkuseiniin tai suihkunurkkiin sekä kylpyammeisiin ja kuivauspattereihin sekä 8 erilaiseen mallisaunaamme. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Tutustu myymäläämme Laatat, kylpyhuonekalusteet ja tarvikkeet saman katon alta | LaattaBest

  Saunaremontit ja kylpyhuoneremontit Espoossa ja koko Uusimaa alueella – pyydä ilmainen kartoituskäynti!