Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Nurmijärvi | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Nurmijärvi

  Remonttipalvelut Nurmijärvellä


  Tarjoamme remonttipalveluita laaja-alaisesti ja laadukkaasti vuosien kokemuksella, asiakkaan visiot ja toiveet huomioiden. Meiltä saat joustavan ja vaivattoman toteutuksen avaimet käteen -periaatteella. Remonttiasiakkaanamme saat materiaalit, 3D-kuvat sekä putki- ja sähkötyöt samaan kiinteään hintaan. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito, jota päivitämme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontitä sekä kosteusmittaukset. Toimimme paikkakunnalla Nurmijärvi ja koko Uusimaa – ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!

  Kylpyhuoneesta koko asunnon helmi

  Kylpyhuoneen ja WC:n suunnitteluun kannattaa panostaa toimivan ja pitkäikäinen sekä visuaalisesti miellyttävän lopputuloksen takaamiseksi. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja, joista luomme kylpyhuoneestasi kotikylpylän.

  Unelmien saunassa on helppo rentoutua

  Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Meiltä saat laadukkaan yksilöllisen toteutuksen, ja uudistamme saunatilasi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Meillä on useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita, joista on helppo valita itselle sopivimmat vaihtoehdot. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu.

  Toimiva kodinhoitohuone toiveidesi mukaisesti

  Hoidamme kodinhoitohuoneen remontit ammattitaidolla. Käytännöllinen kodinhoitohuone helpottaa arjen pyörittämistä ja mahdollistaa kaiken kodinhoidon keskittämisen yhteen huoneeseen. Valikoimastamme löydät vaihtoehdot niin laatoitukseen kuin kalustukseen.

   

  Kosteusmittaus

  Teemme kosteusmittaukset märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera. Kosteusmittaus toteutetaan Cann 50 -pintakosteuden osoittimella. Samalla käynnillä tarkistamme kosteudet ja pintavaihtelut sekä selvitämme myös lattiakaivon ja läpivientien, sekä silikonien ja saumojen kunnon. Teemme tarjoukset myös taloyhtiöille.

  Helpota tuote- ja materiaalivalintojen tekemistä myymälässämme

  Kaikenkattava myymälämme sijaitsee Järvenpäässä. Myymälässämme on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, saunan paneeleita ja kiukaita, pesualtaita ja lavuaareja – kaikkea mitä onnistuneeseen ja laadukkaaseen remonttiin tarvitset! Myymälässämme on saunastudio saunan materiaaleihin tutustumista varten. Laajasta valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn.

  Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu myymälässämme vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Hoidamme remontit niin kotitalouksille kuin yrityksille. Toteuttamiamme kohteita löydät tästä linkistä

  Toimialueenamme on Nurmijärvi ja koko Uusimaa – ota yhteyttä, tehdään unelmista totta!