Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Porvoo | LaattaBest

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Porvoo

  Laadukkaat remonttipalvelut ammattitaidolla Porvoossa


  Tarjoamme monipuolisesti  kodin remontteihin liittyvät palvelut kattaen suunnittelun, remonttipalvelut ja myymälän palvelut. Meiltä saat kartoituksen ja tarjouksen aina ilmaiseksi! Teemme laadukkaasti ja ammattitaidolla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, saunaremontit, wc-remontit, kodinhoitohuoneen remontit ja myös kosteusmittaukset.

  Onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen toimintatapaan, sujuvaan työaikatauluun ja ystävälliseen palveluun. Palvelemme asiakkaita Porvoossa ja koko Uudenmaan alueella.

  Kodin remontit yksilöllisesti

  Erikoisosaamiseemme kuuluu märkätilaremontit. Jokainen remontti suunnitellaan kohteena olevan tilan ominaisuudet ja asiakkaan toiveet huomioiden, niin että lopputulos on paitsi laadukas ja kestävä, myös asiakkaan vision mukainen. Huolellinen, yksityiskohtainen suunnitelma ja ammattitaitoinen toteutus takaa onnistuneen ja toimivan lopputuloksen. Märkätilaremontin yhteydessä tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin meillä löytyy luotettavat ja asiantuntevat yhteistyökumppanit. 

  Asiantuntevaa palvelua remontin alusta loppuun

  Kylpyhuoneremontti ja WC-remontti takaa toiveiden ja tarpeiden mukaisen lopputuloksen. Käytännönläheinen ja visuaalisesti miellyttävä lopputulos laadukkaine materiaaleineen takaa pitkäikäisen lopputuloksen, joka nostaa samalla asunnon arvoa. Meidän kauttamme saat ilmaisen kartoituskäynnin, jonka aikana käymme läpi asiakkaan toiveet remontille sekä tulevan remontin laajuus. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa laadukkaan työnjäljen, sillä kaikilla remonttimiehillämme on VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta hankittu ammattitaito. Pidämme ammattitaitoa yllä myös säännöllisillä tuotekoulutuksilla.

  Avaimet käteen -remontti

  Toteutamme remontit avaimet käteen -periaatteella. Etenemme seuraavasti remontin aikana.

  1. Kohteeseen tutustuminen paikan päällä perustietoja varten (30-60 min)
  2. Suunnittelu ja tarjouksen tekeminen perustietojen pohjalta
  3. Suunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen myymälässä isolta 3D-näytöltä
  4. Sopimuksen tekeminen, sekä remontin ajankohdasta ja kestoajasta sopiminen
  5. Yhteydenpito mahdolliseen isännöitsijään ja tarkastusajankohtien sopiminen taloyhtiöissä
  6. Remontin eteneminen aikataulun mukaisesti
  7. Kohteen lopputarkastus ja valmiin työn luovuttaminen
  8. Kuvallisen, kirjallisen remonttipöytäkirjan toimittaminen remontin jälkeen

  Saunaremontti tai kodinhoitohuoneen remontti

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen! Asennamme joko perinteisen sähkö- tai puusaunan, infrapunasaunan tai vaikka höyrysaunan. Hoidamme saunaremontin kokonaisvaltaisesti yhdellä sopimuksella, avaimet käteen -periaatteella. Myymälämme valikoimasta löydät kaiken remonttia varten; laudemallit, saunapaneelit ja kiukaat. Vaihdamme tarvittaessa myös vain esimerkiksi saunan lauteet.

  Saunaremontin lisäksi hoidamme myös muut märkätilojen remontit. Esimerkiksi kodinhoitohuoneen remontin avulla voidaan uudistaa vanha tila nykyisten tarpeiden mukaiseksi ja helpottaa arkea huomattavasti. Autamme mielellämme laatoituksen tai kalustuksen valinnassa. Teemme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen kodinhoitohuoneen!

  Tervetuloa myymäläämme – autamme mielellämme

  Järvenpään myymälässä sinua palvelee asiantunteva henkilökuntamme, joka auttaa valinnoissa mielellään. Tuotenäyttely helpottaa materiaalivalintojen tekemistä huomattavasti, sillä valikoimasta löytyy monipuolisesti laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC- istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu ison 3D-näytön kautta. Teemme myös suunnitelmakuvat myymälässä. Löydät toteuttamiamme kohteita tästä linkistä

  Oli kyseessä kylpyhuoneremontti tai saunaremontti, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!