Kylpyhuoneremontti, Saunaremontti Kerava | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kylpyhuoneremontti & Saunaremontti Kerava

  Remonttipalvelut joustavasti ja asiantuntemuksella Keravalla


  Hoidamme niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit sekä kosteusmittaukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun. Remontoimme toimialueenamme Kerava ja koko Uusimaa – pyydä tarjous tai kysy lisää!

  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti – tee unelmista totta

  Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on merkittävä investointi. Suunnitteluun kannattaa panostaa, jotta lopputuloksesta tulee paitsi toimiva ja pitkäikäinen, myös visuaalisesti miellyttävä. Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana käydään läpi asiakkaan toiveet remontille ja tulevan remontin laajuus. Remonttimiehillämme on henkilökohtainen VTT-sertifikaatti sekä vuosien kokemuksen kautta saavutettu ammattitaito. Lisäksi päivitämme osaamistamme materiaalivalmistajien säännöllisillä tuotekoulutuksilla. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit tarvittaviin LVI- ja sähkötöihin. Löydät meiltä satoja erilaisia laattamalleja, sekä lukuisia WC-tilan kalusteita ja hanoja. Töistä teemme kirjallisen, valokuvallisen loppuraportin.

  Saunaremontilla yksilöllinen toteutus

  Meiltä saat saunaasi kerralla kaiken aina lauteista alkaen. Toteutamme toiveidesi mukaisen saunan, joka voi olla perinteinen sähkö- tai puusauna, infrapunasauna tai niiden yhdistelmä. Saunaremontti hoidetaan suunnittelusta toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Meiltä saat laadukkaan ja toiveitasi vastaavan yksilöllisen toteutuksen, joka uudistaa saunatilasi toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Meillä on valittavana useita erilaisia laudemalleja, paneeleita ja kiukaita. Kun haluat uusia vain saunan paneelit tai saunan lauteet, sekin onnistuu. Laadukkaasti uusitussa saunassa on ilo rentoutua!

  Monipuolinen palvelu kosteusmittauksista pinnoitustöihin

  Hoidamme ammattitaidolla märkätilojen remontoinnin lisäksi kodinhoitohuoneen remontit, pinnoitustyöt mikrosementillä sekä kosteusmittaukset. Remontoinnin avulla kodinhoitohuoneesta voi saada toimivan sekä arkea helpottavan. Mikrosementillä on puolestaan helppo pinnoittaa märkätilat silloin, kun alla oleva vesieriste on kunnossa eikä laatoitusta haluta tai sitä ei tarvitse poistaa alta. Teemme myös kosteusmittauksia laaja-alaisesti märkätiloihin kirjallisen ja valokuvallisen dokumentin kera.

  Remontit alusta loppuun joustavasti ja ammattitaidolla

  Meiltä saat kokonaisvaltaisen toteutuksen alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella, jolloin toteutamme remontin kiinteillä hinnoilla materiaaleineen. Ilmaisen kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaidemme toivomukset sekä otamme ylös muut tarvittavat tiedot kohteesta tarjousta varten. Suunnitelmakuvat tehdään myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. Remonttiasiakkaillemme teemme 3D-kuvat veloituksetta, myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan.

  Myymälästämme monipuolinen valikoima remontin toteutukseen

  Myymälästämme löydät kaiken, mitä onnistuneeseen remonttiin tarvitset! Meillä on runsas valikoima laattoja, kaakeleita, sisustus- ja verhoilukiviä, kylpyhuonekalusteita, kodinhoitohuoneen kalusteita, hanoja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja. Saunakokonaisuuksia on esillä 8 erilaista, lauteineen ja kiukaineen. Valikoimastamme on esillä laattoja alan suurimmilta valmistajilta ja listoja märkätilojen koristeellisen viimeistelyyn. Remonttisuunnitelmien läpikäyminen ja tarkentaminen onnistuu vaivattomasti isolta 3D-näytöltä. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua Järvenpäässä sijaitsevassa myymälässä kaikissa kodin remontteihin liittyvissä asioissa, oli kyse sitten pienestä pintaremontista tai kokonaisvaltaisesta uudistamisesta. Tutustu toteutuneisiin kohteisiimme kohdasta referenssit

  Toteutamme kodin remontit Keravalla sekä koko Uudenmaan alueella – ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoituskäynti!