Kuivauspatterit | LaattaBest
[contact-form-7 404 "Not Found"]

  Kuivauspatterit

  Kuivauspatteri viimeistelee kylpyhuoneen

  Kuivauspatteri tuo ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Se nopeuttaa niin pyyhkeiden kuivumista kylpyhuoneessa kuin esimerkiksi kenkien kuivumista eteisessä. Kuivauspatteri voidaan liittää käyttövesi- tai lämmitysjärjestelmään mukavan ja vaivattoman kuivaamisen varmistamiseksi. Tutustu lisää kuivauspattereiden ominaisuuksiin ja valitse tarpeisiisi soveltuvin vaihtoehto!

  Lämmitysjärjestelmän täydentäjä ja kosteuden poistaja

  Kuivauspatteri täydentää erinomaisesti esimerkiksi lattialämmitystä kosteissa tiloissa. Laadukas kuivain parantaa samalla sisäilman laatua ja poistaa kosteutta huoneilmasta. Parhaimmillaan se auttaa ennaltaehkäisemään kosteusvaurioita. Kuivauspatteri soveltuu myös hyvin lisälämmöksi, lämpöpatteriksi siitä ei kuitenkaan ole.

  Monikäyttöinen kuivauspatteri kotiin tai mökille

  Kuivauspatterin voi sijoittaa kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen, WC-tilaan, pukuhuoneeseen, eteiseen ja kuraeteiseen tai vaikka siivouskomeroon. Kuivaimella voi nopeasti ja vaivattomasti kuivattaa pyyhkeet, lastenvaatteet, kylpytakit, bikinit tai ulkoiluvaatteet. Kuivauspatterit toimivat erinomaisesti niin kotona kuin mökillä. Kuivaimia löytyy tyyliltään monenlaisia, joten sisustus voi olla yhä tyylikäs kuivauspatterin asentamisen jälkeenkin.

  Kattava valikoima laadukkaita kuivaimia

  Hyödynnä LVI-alan ammattilaista kuivainten asennuksiin. Autamme kuivauspatterin valinnassa ja löydämme taatusti tiloihisi soveltuvan kuivaimen. Tervetuloa myymäläämme tutustumaan lisää!

  Sentakia – vesikiertoisia ja sähkötoimisia kuivaimia

  Sentakia Oy on kylpy- ja kodinhoitohuoneissa sekä eteistiloissa käytettävien kuivaimien maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet sekä niihin tarkoitetut lisävarusteet ja asennussarjat kuuluvat kattavaan tuotevalikoimaan. Kuivainmallisto tarjoaa laadukkaat ratkaisut omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisiin rakennuksiin. Maahantuojan kotisivuilta lisätietoa: www.sentakia.fi.

  Rej Design – Korkeaa laatua ja kotimaista käsityötä

  Rej Design Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Järvenpäässä. Kaikki kuivaustelineet ovat kotimaista käsityötä ja ne valmistetaan korkealuokkaisesta kuparista. Kupari on kestävä, 100 % kierrätettävä, ekologinen ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa. Kuparista valmistetut kuivauspatterit voi asentaa sekä käyttöveteen että lämmitysjärjestelmään. Tuotteissa yhdistyy kotimainen, perinteinen käsityö ja nykyaikainen muotoilu. Saatavilla on myös vesitoimisia kuivaimia mittatilaustyönä, eri kytkentävaihtoehdoilla. Rej Designille on myönnetty Avainlippu- sekä Design from Finland -merkki. Tutustu lisää: www.rejdesign.fi.